Het gebruik van de HP 6811B voor het testen van Pulse

Als u testen van de elektriciteit die wordt uitgevoerd door middel van een circuit of een apparaat wilt, kunt u een puls macht analyzer, zoals de Agilent HP 6811B. Dit is een enkele fase macht bron adapter die gebruikmaakt van een eenvoudige programmeerbare interface met resultaten output naar het ingebouwde LCD scherm. Het tarief voor elke pulse van elektriciteit gebracht door middel van uw machine zal tonen.

Instructies

1

Sluit het netsnoer van de achterkant van de eenheid op de stroomvoorziening in uw muur. Zet de macht. Wacht een paar minuten voor de zelftest om te doorlopen. Wanneer "Dis" wordt weergegeven op het LCD-scherm zal het worden klaar voor gebruik.

2

Druk op "Spanning" of "Frequentie" afhankelijk van wat u wilt meten. Dit is een snelle tuimelschakelaar en heeft voorrang op de algemene "Meter" keuze.

3

Druk op "Meter" op de sleutelset functie en selecteer "Reading." Blader door de opties voor wat u wilt lezen van je pols. Bijvoorbeeld, kunt u opgeven, onder andere methoden, of voor het meten van de spanning met de frequentie, spanning en stroom, huidige en frequentie of topfactor.

4

Lees het LCD-scherm om te zien wat de puls elektriciteit loopt door is. Bijvoorbeeld, het "175 V" net lezen wat betekent dat 175 volt elektriciteit draait het.