Het gebruik van de Google Adwords hulpprogramma voor zoekwoorden om inkomen te verhogenZijn enkele van uw artikelen en websites niet maken het geld je dacht dat ze zou? Het is heel goed mogelijk dat u geen gebruik van de Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden.

Google, vanaf het allereerste begin, heeft behouden alle van de zoekopdrachten die gebruikers hebben zocht en deze gegevens is van onschatbare waarde bij het bepalen welke zoekwoorden te gebruiken.

Het AdWords-hulpprogramma voor zoekwoorden kunt u deze gegevens te zoeken en te vergelijken met hun reclame-klanten. Wanneer een bedrijf via Google AdWords adverteert, betalen zij "per klik" die kan zeer van $ 05 naar $ 10,00 op basis van de zoekopdracht (trefwoord) die zakelijke adverteert op.

Dus wat betekent dit voor u? Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden, ziet indien correct, gebruikt u welke zoekwoorden u moet gebruiken op basis van kosten per klik, verkeer en relevantie van het onderwerp.

Als u de Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden gebruikt suggereert, telkens een Google-advertentie wordt geklikt op u artikel/website zul je een toename van de winst.

Hieronder is een stap-voor-stap instructies over het gebruik van de Google AdWords Keyword Tool:

Instructies

1Het gebruik van de Google Adwords hulpprogramma voor zoekwoorden om inkomen te verhogen


Bezoek Google AdWords Keywood Tool Website

Ga naar de website van de Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden (Link is onder 'Aanvullende informatie' onderaan dit artikel).

2Het gebruik van de Google Adwords hulpprogramma voor zoekwoorden om inkomen te verhogen


Typ een woord of woordgroep

Type een woord of woordgroep dat je gaat om te schrijven over in uw artikel/publicatie. Bijvoorbeeld, als je over Googles GMail schrijft, kunt om te zetten in Gmail of E-mail van Google.

U zal nood voor type ter een anti-bot-code voor de eerste initiƫle zoekactie, maar alle zoekopdrachten na die het niet nodig zal zijn.

3Het gebruik van de Google Adwords hulpprogramma voor zoekwoorden om inkomen te verhogen


De kolom "Geschatte gemiddelde CPC" toevoegen

Zodra de resultaten worden opgesteld, is het belangrijk dat u een kolom toevoegen die door gebrek wordt verborgen. U moet doen dit elke keer dat u de website van de Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden bezoekt.

Klik op de drop-down box (zie foto), die zegt "Kolommen weergeven/verbergen" en selecteer: "Geschatte gemiddelde CPC"... Deze kolom zal u vertellen hoeveel Google-adverteerders moeten betalen voor reclame over zoekopdrachten met behulp van deze respectieve zoekwoorden.

4Het gebruik van de Google Adwords hulpprogramma voor zoekwoorden om inkomen te verhogen


"Breed" omzetten "Exacte"

Klik op de drop-down box dat is momenteel ingesteld op "breed" en selecteer "exacte" (zie afbeelding). Dit geeft u een lijst van de "EXACT" zoekwoorden die Google gebruikers typen in wanneer ze zoeken.

5

Analyseren van de gegevens en beslissen

Dubbelklik op de kolomkop van de "Geschatte gemiddelde CPC" (hierbij wordt de kolom in oplopende volgorde gesorteerd) en beginnen met het analyseren van de gegevens.

Het is raadzaam dat u alleen AdWords-zoekwoorden die hebben een hoge "geschatte gemiddelde CPC", ten minste 1.000 lokale zoekopdrachten, en relevant zijn voor uw artikel/publicatie gebruiken.

Zodra u een woord dat aan deze criteria voldoet, klikt u op de "Voeg exacte" toe te voegen aan uw lijst. Na vijf of zo trefwoorden toe te voegen, kunt u exporteren deze lijst voor toekomstig gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u de criteria in stap 5 voor optimale resultaten
  • Gebruik geen zoekwoorden die geen verband met uw artikel/publicatie houden. Dit zal verwarren uw lezers en je bent waarschijnlijk zien een toename van uw websites "Bounce Rate".
  • Dit is een beproefde methode voor verhoging van de inkomsten, maar dit is niet een garantie...