Het gebruik van de gedownloade kaart in "Counter Strike 1.6"

Counter Strike 1.6 is de originele versie van Counter Strike die gebruikmaakt van de oudere Half Life engine in tegenstelling tot de nieuwere Counter Strike: Source die gebruik maakt van de Half Life 2 engine. Duizenden van gebruiker gemaakte kaarten zijn voor Counter Strike 1.6, die allemaal in ontwerp en grootte verschillen gemaakt. Nadat u de inhoud naar de juiste map hebt geïnstalleerd, kunt u de gedownloade kaart gebruiken. Games zal laden als uit het vak kaarten wanneer probeert af te spelen van de gedownloade kaart.

Instructies

Installeren van de gedownloade kaart

1

Download de Counter Strike 1.6-kaart die u wilt installeren. De meeste kaarten zijn verpakt in een map als een ZIP-bestand, zoals sommige kaarten gewoonlijk meer dan één bestand bevatten. Met de rechtermuisknop op het ZIP-bestand, klik op "Extract to..." en klik op "Desktop" om uit te pakken van de map naar het bureaublad.

2

Klik op de "Start"-knop in de taakbalk van Windows. Klik op "Computer / Mijn Computer." Klik op "Lokale schijf [C:]."

3

Klik op de map "Stoom". Klik op "SteamApps." Klik op de map dezelfde naam als uw wasem verslag [email protected] Klik op de "Counter-Strike" map.

4

Klik op de map "Cstrike". De sub map Cstrike bevat alle mappen die nodig zijn voor de gedownloade kaarten om te werken. De meeste kaarten bevatten verschillende bestandstypen die moeten worden toegevoegd aan de juiste map.

5

Open de map die u hebt uitgepakt naar het bureaublad. Bestanden slepen en neerzetten een WAD van de uitgepakte map naar de map "Cstrike". Slepen en neerzetten van alle rood, BSP, BSP-ZTMP en TXT-bestanden uit de uitgepakte map naar de map "Maps". Slepen en neerzetten geen WAV-bestanden uit de uitgepakte map naar de map "Geluid". Slepen en neerzetten bestanden MD1 uit de uitgepakte map naar de map "Modellen". Slepen en neerzetten bestanden SPR uit de uitgepakte map naar de map "Sprites". Slepen en neerzetten geen TGA-bestanden uit de uitgepakte map naar de map "GFX/ENV". Slepen en neerzetten van een BMP-bestanden uit de uitgepakte map naar de map "Overzichten".

Gedownloade kaart spelen

6

Beginnen met stoom en teken in uw wasem verslag.

7

Klik op de tab "Bibliotheek" en klik op "Counter-Strike 1.6" om het spel te starten.

8

Klik op "nieuw spel," de naam van de geïnstalleerde kaart selecteren in de vervolgkeuzelijst naast de kaart en klik op "Start spel." U kunt ook de Serveroverzicht aan servers die al gebruikmaken van de kaart die u hebt geïnstalleerd.