Het gebruik van CSS3 ingesloten lettertypen voor Firefox & IE

Cascading Style Sheets (CSS) kunt u uw eigen lettertypen voor gebruik op webpagina's insluiten. Dit is een functie van CSS niveau 3 (CSS3) en is compatibel met alle browsers die CSS3 eigenschappen, zoals Internet Explorer 9 en hoger ondersteunen of Firefox 3.5 en hoger. Zolang het lettertype dat u wilt gebruiken een licentie waarmee insluiten is, kunt u uploaden naar uw server en CSS code schrijven om te sluiten op uw webpagina's. Een ingesloten, het nieuwe lettertype gebruikt zoals u zou een webveilige lettertype

Instructies

1

Zoek op uw computer een TTF lettertype-bestand dat u wilt insluiten of downloaden van een nieuwe transactie. In Windows bevindt lettertypebestanden zich hier:

C:\Windows\fonts

Open een FTP-clientprogramma en inloggen op de FTP-account hebt u via uw website host. U kunt ook de bestandsbeheertool in uw cPanel gebruiken om bestanden te uploaden naar een webhost.

2

Open de webpagina in Kladblok en voeg de regel "@font-face" na de opening "< style >" tags. Als de webpagina nog geen "< >" stijltags bevat, kunt u deze toevoegen in de kop van het bestand:

< stijl type = "text/css" >

@font-face {}

}

< / style >

3

De lettertypefamilie eigenschap gebruiken om uw lettertype in CSS te noemen:

@font-face {}

lettertype-familie: 'Lettertype naam hier';

}

4

Stel de eigenschap bron (src) te wijzen op de URL van het font dossier op uw server:

@font-face {}

lettertype-familie: 'Lettertype naam hier';

src: URL('path/to/myfont.ttf') formaat ('truetype');

}

5

Schrijf een stijlregel die gebruikmaakt van het ingesloten lettertype:

H1 {}

lettertype-familie: 'Lettertype naam hier';

tekengrootte: 24px;

kleur: blauw;

}

Het volgende voorbeeld wordt het lettertype "< h1 >" tags. Als u het ingesloten lettertype in opmaakregels die gericht zijn op delen van uw webpagina gebruikt, is de methode hetzelfde als het gebruik van elke webveilige lettertypen. Kleuren, maten, stijlen en gewichten zo nodig instellen

Tips & waarschuwingen

  • Van dergelijke sites als Lettertype Squirrel of Google Web Fonts kunt u gratis, legaal Insluitbare lettertypen voor uw websites. De laatste gastheren de lettertypebestanden en genereert code voor u om te kopiĆ«ren en plakken.
  • Opmerking het bericht "Lettertype Embeddability" aan de onderkant van het venster wanneer u de map Fonts op uw computer bladeren. U kunt niet wettelijk lettertype-bestanden op webpagina's insluiten tenzij de lettertypelicentie toestaat.