Het gebruik van Avery met Word op een Mac

Het gebruik van Avery met Word op een Mac


Microsoft Windows is niet het enige besturingssysteem dat software ondersteunen kan voor Avery etiketten maken en afdrukken. U kunt ook een Mac-computer, hebt u Microsoft Word voor Mac geïnstalleerd op het systeem. Word voor Mac is Microsofts tekstverwerkingsprogramma dat is ontworpen voor gebruik met Mac OS X. De toepassing heeft functies die vergelijkbaar zijn met de Windows-tegenhanger, zoals de mogelijkheid om te openen van Avery-sjablonen. Avery-sjablonen zijn beschikbaar op de website van Avery die u met Avery-etiketten gebruiken kunt.

Instructies

1

Start een webbrowser op uw Mac, ga vervolgens naar de website van Avery en beweeg uw muis over het tabblad "Sjablonen & Software".

2

Selecteer "Templates" van het drop-down lijst. Typ het productnummer van het Avery-etiketten die u wilt gebruiken in het tekstvak "Zoek sjablonen & Software" aan de linkerkant van de pagina. Het productnummer van uw Avery-etiketten is op de hogere juiste hoek op de voorkant van de verpakking van Avery. Druk op de toets "Enter".

3

Blader door de lijst met sjablonen en klik op de sjabloon die u wilt gebruiken. Klik op de knop "Sjabloon downloaden", dan de informatie op het pop-upvenster, zoals uw naam en e-mailadres in te vullen. Klik op de knop "Verzenden" en sla de sjabloon op uw Mac.

4

Start Microsoft Word, dan klik op "Bestand" in de menubalk en selecteer "Open." Ga naar het gedownloade sjabloonbestand en selecteer het te openen in Word.

5

Klik in het eerste etiket uw tekst invoeren. De tekst in het eerste etiket kopiëren, plak deze in de overige etiketten op de pagina. Als elk etiket andere tekst, zoals naambadges moet, voert u de gegevens voor elk etiket één voor één.

6

Klik op "Bestand" en selecteer "Afdrukken". Selecteer het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken en klik op 'Afdrukken'.