Het gebruik van Adobe Dreamweaver CS3 voor het bijwerken van een bestaande Website

Het gebruik van Adobe Dreamweaver CS3 voor het bijwerken van een bestaande Website


Adobe Dreamweaver CS3 is een hulpmiddel voor het ontwikkelen en onderhouden van websites. De applicatie biedt tools waarmee u zowel het bouwen van een website als het bijwerken van uw bestaande Internet-bestanden. De interface biedt ook een manier voor het ordenen en beheren van uw bestanden in dezelfde structuur zoals deze bestaan op uw webserver. U moet vergunning voor de server met de bestanden die u wenst te werken.

Instructies

1

Dreamweaver lanceren en een opstelling voor uw website maken als u nog geen één. Selecteer de Site-menu en kies "New Site." Klik op het tabblad "Basis" en voer de gevraagde informatie. Als u wordt gevraagd het verbindingstype, kies FTP. Voer uw login-gegevens voor de site. U kunt deze gegevens uit uw serverbeheerder of hostingprovider eventueel verwerven.

2

Druk op de knop 'Test verbinding' om een succesvolle serververbinding te controleren.

3

Klik op de "lokale" knop in het tabblad "Files" en "Remote view" wijzigt om te zien de bestaande bestanden op de externe server. Selecteer de bestanden die u wilt bewerken en klik op de groene pijl omlaag aan deze naar uw lokale computer verplaatsen. Wijzigen naar de 'lokale weergave'. Zoek de documenten in de map van de site 'Files' en ze zo nodig te bewerken.

4

Klik de top menu "File" en vervolgens "Voorvertoning in Browser" met een bestand dat is geopend. Kies de browser waarin u wilt om uw gewijzigde pagina te bekijken.

5

Klik op de bestanden die u wilt bijwerken en klik op de blauwe pijl pictogram. De bestanden worden overgebracht naar uw webserver, overschrijven de voorgaande. Ga naar uw website om te zien de wijziging online.