Het gebruik van 5 Twitter Tools om te zetten u in een Power-Tweeter

Nieuw bij Twitter? Twitter is een microblog dat maakt het gemakkelijk om contact te houden. Twitter tools maken Twitter werk nog beter voor je. Deze tools maken het gemakkelijk om het meeste uit uw Twitter ervaring.

Instructies

1

Tweader. Hoe meer volgelingen je en de meer gesprekken die je hebt, hoe moeilijker het kan zijn om erachter te komen die is welke van uw opmerkingen beantwoorden. Dat is waar Tweader herhaaldelijk handig komt. Enkel type in het nummer van de URL van uw gekwetter en het zal u tonen de hele draad van gesprek verbonden met dat Tweet.

2

TweetDeck. TweetDeck is de manier om te vangen altijd wat zeggen de mensen die je volgen. U kunt verschillende groepen op basis van gemeenschappen die u instelt, en kijk voor uw antwoorden er ook bijhouden. Het vangt zelfs enkele van de @replies die Twitter niet zien. Vooral wanneer uw naam wordt vermeld in een lijst met verschillende @s.

3

Budurl en Tweetburner. Ooit wonder als iedereen werkelijk naar u luistert? Verkorten van uw banden met een van deze hulpprogramma's en kunt u bijhouden hoeveel mensen ze geopend. Budurl is geweldig, want het zal u tonen hoe veel mensen zijn het openen van uw verbindingen in real-time. Tweetburner is een goed hulpmiddel, omdat u kunt zien wat de heetste links van het moment zijn, ook. Deze hulpprogramma's, krijg je beter in het schrijven van koppen die trek van verkeer naar uw links, omdat u kunt zien hoe goed je doet.

4

TweetGrid en Search.Twitter. Ooit afgevraagd wat iedereen zegt over een specifiek onderwerp op dit moment? Deze koele zoeksites zal doen de truc. Search.Twitter, voorheen Summize, is de motor van de Twitter achter Election2008. TweetGrid kunt u bijhouden van meerdere onderwerpen in één venster. U kunt deze hulpprogramma's te vinden van mensen wanneer de Twiiter mensen zoeken naar beneden is of controleren die reageert op een bepaald onderwerp of vraag van een rockstar Tweeter.

5

TweetBeep. Dit neemt de gegevens die u in TweetGrid en Search.Twitter vinden kunt en loopt het allemaal in een mooi weinig e-mail die je elk uur krijgen kunt of dagelijks. Erg handig voor het bijhouden met onderwerpen, producten en bedrijven u volgen.

Tips & waarschuwingen

  • In het geval dat is niet genoeg voor je. Hier zijn een paar extra tools...
  • TweatLater: Ik heb nooit gebruikt dit product dus ik kan niet van zijn functionaliteit getuigen. Maar het heeft voorgenomen om tweet berichten die u vooraf inplannen. Handig als je wil verzenden een bericht van de geplande reeks of een aankondiging.
  • SnagIt: Zorg ervoor dat u uw eigen profiel op uw twitter startpagina. Hoeft niet een fancy grafisch programma? Geen zorgen. U kunt uw inhoud monteren op woord en vervolgens SnagIt gebruik te maken van de jpg. SnagIt is een ongelooflijk goedkoop hulpmiddel, gelet op hoe krachtig het is. Weet u niet hoe u zonder het geleefd.
  • Qwitter: Wil je weten wanneer mensen na je stoppen? Qwitter e-mails u wanneer mensen u laten vallen. Niet voor de persoon met de gevoelens van het gemakkelijk te kwetsen, maar!
  • Pingfm: Gebruiken voor het uitzenden van uw Tweets over al je sociale media met één klik.