Het gebruik van 3D Flash Animator

Het gebruik van 3D Flash Animator


Als u wilt om verbluffende animaties te maken, is een product dat kan helpen de 3D Flash Animator. U kunt spelen arcade-stijl maken en bouwen van complexe websites die niet lijken alsof ze afkomstig zijn van sjablonen die door web-ontwikkelaars en programmeurs zijn voorgeprogrammeerd. U kunt animatie maken van kras door het object te maken met de tekengereedschappen geboden in de software-- of u kunt importeren foto's, video of andere animaties meer effecten als u leren toe te voegen. 3D Flash Animator maakt het mogelijk voor iemand die net beginnen uit om animaties te maken, of als een hobby of als een beroep.

Instructies

1Het gebruik van 3D Flash Animator


Open de 3D Flash Animator programma door naar "Start > Alle programma's > 3D Flash Animator."

2Het gebruik van 3D Flash Animator


Beginnen met het maken van een nieuw project of animatie. Klik op de knop "Nieuwe film" op de bovenste menubalk.

3Het gebruik van 3D Flash Animator


Klik op de knop "Nieuwe Element toevoegen" op de rechterzijde van de eigenschappen van film. Klik op de knop "Importeren een bestand" om te werken aan een bestaand bestand. Een bestand importeren kunt u beelden, geluiden, video's en andere mediabestanden importeren. Kunt u BMP, GIF, JPG en PNG opgemaakt beelden. U kunt vectorbestanden kiezen uit verf, SVG en SWF. Animatie formaten die in GIF-, films en SWF-, evenals videobestanden in AVI, FLV, MOV, MPG en WMV extensies komen gebruiken Geluiden kunnen komen als AU, MP3 en WAV en 3D modus in 3Ds en objecten gebruiken.

4Het gebruik van 3D Flash Animator


Klik op "Functies toevoegen". U kunt mengen, transformeren, kloon, schuiven tegels, transformeren kleuren en nog veel meer. Het "Elementen"-venster bevat secties eigenschappen en functies.

5

Transformeren kleur met behulp van het palet kleur-raster in het menu. Schuif de indicator naar uw links of rechts om de intensiteit van die kleuren.

6Het gebruik van 3D Flash Animator


Klik op 'Toevoegen nieuwe gebeurtenissen' te tonen van een of meer elementen met behulp van animatie-effecten.

7

Klik op "Elementen van animatie voorzien" als animatie bij een of meer elementen met behulp van effecten.

8Het gebruik van 3D Flash Animator


Klik op "Kies elementen", vervolgens "Kies overgang" naar overgang toevoegen. U kunt "Acid Reflux," "Bee Line," "Leeg," "Mexicaanse Golf," "Ping," "Spin weg" en "Spin in Face" als overgangseffecten.

9Het gebruik van 3D Flash Animator


De overgang van het frame met de Up en Down pijltoetsen aanpassen. U kunt de tijd wijzigen tussen overgangen, evenals de schaal en rotatie van het beeld aanpassen.

10

Klik op de drop-down optie om "Lus wanneer u klaar bent." Verander de achtergrondkleur om toe te voegen visuele impact.

11

Voorbeeld van de animatie-effecten bekijken. Zodra u tevreden bent, sla het bestand.

12

De opgeslagen animatie van de Flits spelen door op de "Play" knop te klikken. Klik op 'Spelen film in Browser' om te zien hoe het zal verschijnen in een browservenster.

Tips & waarschuwingen

  • Geluiden en image bijschriften op te leggen een verhaallijn toevoegen. Er zijn meer tools op de 3D Flash Animator; u kunt experimenteren door te klikken op elkaar en de wijzigingen toe te passen aan uw project. Upload het project op een server zodat u kunt delen en link naar een site die u wilt delen uw animatie monsters.
  • Gebruik alleen copyright-vrije materialen bij het uploaden van afbeeldingen van het Internet.