Het gebruik van 2 Gb Flash Drives

Een 2GB flash drive, net als andere flash drives, is een eenvoudige opslag tool die u toelaat om inhoud variërend van documenten en muziek, video's en mappen worden opgeslagen. Ze zijn veel kleiner dan de diskettes en cd's en kunnen u gegevens meerdere keren herschrijven. 2GB flash drives verbinding maken met computers met behulp van de USB-poort en zodat gegevens kunnen worden overgedragen met snelheden tot 400Mbps. Of u een PC of Macintosh gebruikt, is met behulp van een flash drive 2GB voor het opslaan van gegevens eenvoudig en handig.

Instructies

Met behulp van een 2GB Flash Drive met Windows

1

Sluit de 2GB flash drive aan op een open USB-poort op uw computer. Afhankelijk van de fabrikant van de computer zijn uw USB-poorten dat aan de voorkant of achterkant van de computer. Voor laptops, bevinden ze zich op de zijkant of achterkant. Zodra u het op uw computer aansluit, wordt het herkend als een schijf verwijderen.

2

Dubbelklik op "My Computer" op het bureaublad. U ziet uw 2GB flash drive pictogram vermeld samen met andere harde schijven op uw computer.

3

Dubbelklik op uw 2GB flash drive om te openen het flashstation venster en de inhoud ervan te onthullen.

4

Zoek de bestanden of mappen die u wilt overbrengen naar uw flash-drive en hen met de rechtermuisknop. Klik op "Kopiëren". Met de rechtermuisknop op een lege plek op het flashstation-venster en klik op "Plakken". De bestanden zal automatisch worden overgebracht naar de schicht toer. Bovendien, als u bestanden overbrengen van de flitsaandrijving wilt, slepen en neerzetten hen naar een locatie op uw computer om hen te redden er. Sluit het flashstation venster wanneer u klaar bent met bestanden overdragen.

5

Veilig de 2GB flash drive te verwijderen door te klikken op de "Hardware veilig verwijderen" knop aan de onderkant van het Windows-systeemvak.

6

Klik op de "Flash drive" en klik op 'Stop'. Wanneer het bericht "Het is nu veilig verwijderen van uw hardware" ijslollie opwaarts, het flashstation uit de computer verwijderen.

Met behulp van een 2GB Flash Drive op een Macintosh

7

Sluit de 2GB flash drive aan op een open USB-poort op uw Macintosh. PC's, zoals de poorten bevinden zich ofwel op de voorkant, de achterkant of zijkant van de computer, afhankelijk van of u een MacBook, iMac of MacBook Air. Zodra de flash drive is aangesloten, zal het pictogram automatisch op het bureaublad worden weergegeven.

8

Dubbelklik op het pictogram van de flitsaandrijving gelegen op het bureaublad te openen en de inhoud ervan te onthullen.

9

Zoek de bestanden die u wilt overbrengen naar uw flash-drive en sleep ze naar de geopende flash drive. Bovendien, slipjacht en waterdruppel archief vanuit uw schicht toer naar een locatie op uw computer te kopiëren hen er. Sluit het flashstation venster wanneer u klaar bent met de overdracht.

10

Veilig verwijderen van de flash drive door het pictogram van het bureaublad naar de "Prullenbak" op het dock te slepen. Wanneer het pictogram "Prullenbak" verandert in "Eject", is het veilig om te verwijderen van uw 2GB flash drive.