Het exporteren van Netzero E-mail

Derden e-mailprogramma's zoals Microsoft Outlook, Eudora en Netscape Messenger toestaan gebruikers om te werken met berichten van veelvoudige e-mailrekeningen in één plaats. Dientengevolge, hoeven gebruikers niet voor elke account afzonderlijk. Gebruikers die willen hun NetZero berichten exporteren naar een ander e-mailprogramma kunnen doen door het gewenste programma te configureren als de standaard. Voor het gebruik van terts-verschijnende partij programma om Netzero berichten te controleren, moeten leden hebben een gratis Netzero account upgraden naar een Netzero HiSpeed 3G of Platinum account.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram van de Netzero op uw bureaublad. Het "Welcome" scherm wordt weergegeven.

2

Selecteer de optie 'Instellingen'.

3

Klik op "E-mail."

4

Selecteer het gewenste programma van derden.

5

Klik op "Finish". Nu worden uw Netzero-berichten doorgestuurd naar de e-mailprogramma dat u hebt opgegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige derden e-mailclients instellen als uw standaard-mailprogramma vereist handmatige configuratie die specifiek is voor het programma.
  • U kunt uw standaard e-mailprogramma terug naar NetZero Message Center wijzigen door de bovenstaande stappen te volgen en controleren van de "Message Center"-optie.
  • Naast berichten kunt u ook terts-verschijnende partij programma exportfuncties zoals uw agenda en lijst met contactpersonen.