Het exporteren van iconen uit Photoshop

Als u met een afbeelding in Photoshop werkt, moet u wellicht een noodzaak voor het exporteren van een bestand als een pictogram van een bepaalde grootte. Deze worden vaak gebruikt in webdesign. Nauwkeurig dit om taak te voltooien, moet u het downloaden van een pictogram plugin die u kan helpen. Zodra de plugin is gedownload, zijn de stappen voor het exporteren van het pictogram eenvoudig.

Instructies

1

Het verkrijgen van het pictogram Plugin bestand om te exporteren van iconen uit Photoshop. Deze plugin elimineert de noodzaak voor het gebruik van tussentijdse bestanden bij het exporteren van pictogrammen. De plugin werkt met Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows 2000, Windows XP en Windows 2003.

2

Open een doek in Photoshop die groter is dan de gewenste grootte van het pictogram. Gebruik zelfs veelvouden wanneer u van plan bent op het vergroten/verkleinen. Bijvoorbeeld, als u wilt dat het laatste pictogram als 32 x 32, misschien stelt u het canvas op 64 x 64. Deze grote werkruimte kunt u de installatiekopie die u als een pictogram exporteert maken.

3

Maak een ontwerp dat u wilt exporteren als een pictogram. Zorg ervoor dat het ontwerp zal worden duidelijk en doeltreffend op de voltooide grootte. Speel rond met een duplicaat als vergroten/verkleinen. Alleen het formaat wijzigen van de oorspronkelijke eenmaal voor het behoud van detail.

4

De voltooide afbeelding verkleinen naar het gewenste formaat. De eenvoudigste manier om het formaat van de afbeelding is door "Afbeeldingsgrootte" selecteren in de vervolgkeuzelijst Beeld en invoeren in uw gewenste breedte en hoogte. Dit kan gebeuren in de pixelafmetingen of beeldgrootte. Controleer of het selectievakje resample is ingeschakeld en dat "Bicubisch Puntenslijper" wordt gekozen. Dit geeft je de meeste duidelijkheid in uw pictogram.

5

Selecteer "Opslaan als" in het bestandsmenu en kies een naam gevolgd door het achtervoegsel ".ico". Kies "Windows icoon" uit de opmaak drop-down menu. Sla het bestand naar de gewenste locatie.

Tips & waarschuwingen

  • Download de bestandsindeling pictogram Plugin (ICO) van Super Shareware (zie bronnen hieronder).
  • Bezoek van gedachten Over netwerken voor een paar monster pictogrammen die kunnen helpen u inspireren bij het maken van uw eigen afbeelding (zie bronnen hieronder).
  • De plugin werkt ook met elementen, AfterEffects, Premiere, PhotoDeluxe, Corel PhotoPaint, PaintShop Pro, schilder en foto.