Het exporteren van een In de ontwerpweergave Document in Word of Publisher

Het exporteren van een In de ontwerpweergave Document in Word of Publisher


InDesign is een programma dat industrie-standaard op het gebied van design achtte. Hoewel het programma staat is te bereiken van een flink aantal functies, zijn er tijden wanneer bestanden worden geëxporteerd naar andere programma's of moeten om correcties, omwille van de compatibiliteit van of omdat een ontwerpproject wordt doorgegeven aan iemand zonder de InDesign vaardigheden of software. Dit is echter niet een probleem. Het is mogelijk om twee verschillende soorten bestanden uit InDesign exporteren naar Word of Publisher, hoewel de methode daarvoor lichtjes verschillend voor elk is.

Instructies

Voorbereiding voor het exporteren van InDesign-bestanden

1

Maak een map voor het opslaan van uw werk. U kunt overwegen twee sub-mappen ook--één voor de tekst en één voor afbeeldingen.

2

Openstellen van InDesign en maak een bestand.

3

Sla het bestand in het juiste bestandsmap na het omzetten in een tekst of afbeelding bestand met behulp van de onderstaande stappen.

Tekstbestanden worden geëxporteerd

4

Maak een nieuwe pagina voor het tekstbestand worden geëxporteerd.

5

Maak een tekstvak op de pagina door te gaan naar de magere zwevend palet van gereedschap. In de standaard die InDesign is ingesteld, is het de tall skinny zwevend palet aan de linker kant. Het is beweegbare, dus u hebt het niet aan de linkerzijde, maar dat is de fabrieksinstelling. Het heeft een bos van pictogrammen van de afbeelding op.

6

Klik op het tekstgereedschap op de zwevend palet; dat is de hoofdstad "T."

7

Plaats de cursor in het vak aangebrachte en begin te typen.

8

Ga naar het menu "File" en klik op "Export". Hebt u de optie in het drop-down menu dat verschijnt te maken van een aantal verschillende bestandstypen, inclusief een bestand "Rich Text Format" (RTF).

9

Selecteer de optie RTF en sla het bestand op. Dit bestand is nu compatibel met Word en Publisher en in beide kan worden geïmporteerd.

Afbeeldingsbestanden

10

Maak een nieuwe pagina voor het image-bestand worden geëxporteerd.

11

Het ontwerp van de afbeelding die u wilt exporteren uit InDesign en in Word of Publisher.

12

Klik op het menu "Bestand" Zodra u klaar bent om het beeld uit InDesign exporteert.

13

Ga naar de optie "Opslaan als" en selecteer de ingekapselde post script (EPS) optie.

14

Sla het bestand op als een EPS-bestand. U kunt nu dit bestand als een figuurbestand importeren in Word of Publisher door te gaan naar het "Invoegen" rubriek op deze programma's en te klikken op de optie "Afbeelding".

Tips & waarschuwingen

  • Afhankelijk van hoe u wilt gebruik maken van dit bestand in termen van Word of Publisher, kunt u overwegen om elk bestand voldoen aan de exacte specificaties van het project. Om dit te doen, ga naar "File", "Nieuw" en klik op de pijl die zegt "Page Size". Hebt u de mogelijkheid van een vooraf gedefinieerde notatie selecteren of een aangepaste grootte maken.
  • Zonder de bestandsindeling te wijzigen, is het niet mogelijk om te exporteren van een InDesign-bestand rechtstreeks in Word of Publisher.