Het exporteren van domeinen in groepsbeleidsobject

Het Group Policy object of GPO, bevat een Windows-netwerk veiligheids- en gebruikersgegevens. De editor van GPO kunt u de gegevens exporteren naar een tekstbestand zodat kunt u een back-up alle netwerkinstellingen tegelijk wijzigen. Het groepsbeleidsobject bevat een overzicht van instellingen door domein, zodat u slechts één domein gegevens exporteren kunt zonder enige andere domeinbeleid exporteren.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop op een computer waarop het Groepsbeleid. Een WindowsServer bevat beleid, zodat u de instellingen van de server moet exporteren. "Systeembeheer" in het menu, klik op "Group Policy Editor."

2

Klik op het domein dat u wilt exporteren in het linker paneel. Klik op "Change Control" in de lijst met opties die worden weergegeven onder het domein.

3

Klik op de "Inhoud" tab. Klik met de rechtermuisknop het groepsbeleidsobject pictogram voor uw domein en selecteert u "Exporteren". Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd naar de locatie van de back-up.

4

Dubbelklik op een map voor uw exportbestand. U kunt exporteren naar de lokale vaste schijf of externe media zoals een beschrijfbare DVD of CD. Klik op "OK" om het bestand te exporteren.