Het downloaden van stuurprogramma's voor een Epson Laser Printer

Kunnen er momenten waarop u nodig hebben voor het downloaden van stuurprogramma's voor een Epson laser printer. Bijvoorbeeld, wanneer je hebt verloren uw schijf, als het systeem vastloopt of als uverbetering uw OS. Gelukkig, Epson's website biedt gratis driver downloads voor Epson-laserprinters. Hier is hoe te downloaden van stuurprogramma's voor een Epson laser printer.

Instructies

1

Controleer uw printermodel. Dit moet op de voorkant van de printer. Het moet een letter en een getal, en eventueel een naam van het model, zoals de ActionLaser 1000 of EPL-8000.

2

Ga naar de website van Epson (zie link hieronder). Nu, selecteer uw regio en land.

3

Klik op "Stuurprogramma's en ondersteuning." Klik nu "Laser" onder de rubriek printer.

4

Selecteer uw model/typenummer. Zorg ervoor dat het exact overeenkomen.

5

Zoekt u een rubriek 'Drivers en Downloads'.

6

Kies uw platform en klik op een stuurprogramma. Zoek naar een die zegt "Printerstuurprogramma."

7

Opslaan op uw computer. Zet het in een map waar u het gemakkelijk, zoals het bureaublad vinden kunt. Nu, stormloop naar de executable.

8

Uw gegevens toevoegen. Start door te typen "Epson driver" en vervolgens "" en"." Voorbeeld: "Epson Aculaser 1000 bestuurder Linux."

9

Blader door de resultaten. U moet zitten kundig voor het vinden van een website waarmee de bestuurder, eventueel tegen een vergoeding.

Tips & waarschuwingen

  • Kijk op www.driverguide.com voor een catalogus van hard-to-find chauffeurs. U moet registreren, maar het verslaat hebben om ze te kopen van een andere site.
  • Neem gerust contact op met technische ondersteuning van Epson. E-mailen is gratis, en ze moeten kunnen u voorzien van deskundig advies.
  • Opsporen van hard-to-find stuurprogramma's kunnen moeilijk alleen. Probeer terbeschikkingstelling op sommige gebruikersforums en wachten geduldig tot hulp van uw collega's.
  • Zorg ervoor dat u het juiste stuurprogramma. Subtiele verschillen in de modelnummers van belang. Bijvoorbeeld, zal Aculaser 1000 CX11N stuurprogramma's niet naar behoren werken voor Aculaser 1000 CX11NF printers.