Het doel van een draadloze Router & een USB-AdapterDraadloze routers zijn apparaten waarmee computers kunnen communiceren via een netwerk, terwijl de USB (Universal Serial Bus) adapters zijn gewoonlijk apparaten die verbinding met een USB-poort op uw computer maken.

Draadloze Router Basics

Draadloze routers verbinding maken met een LAN-netwerk van computers zonder string Ethernet-kabels door muren of omlaag gangen. Deze router kan verbinden met een breedband modem en zorgen dat alle computers op het netwerk met het Internet gelijktijdig gebruiken.

USB-Adapter Types

USB-aansluitingen zijn populair voor veel externe apparaten, zoals printers, harde schijven, flash stations en netwerkadapters van de verbinding.

USB en draadloze Routers

U kunt verbinding maken met sommige draadloze routers met een USB-kabel in plaats van over-the-air. Andere draadloze routers komen in een verscheidenheid van draagbare en stellen netwerkverbinding door inpluggen in de USB-poort van een computer in de buurt.

Veelvoorkomende toepassingen

De meest voorkomende combinatie van een draadloze router en de USB-adapter is een USB-poort via een externe draadloze netwerkadapter die via de ether verbinden met een draadloze router.

Uitzonderingen

Als uw computer een interne draadloze netwerkkaart ingeschakeld heeft, hoeft u niet een draadloze netwerken USB-adapter voor verbinding met een draadloze router.