Het definiëren van een tabel in Excel 2007

Een tabel maken in Microsoft Excel 2007 kunt u werken met deze gegevens onafhankelijk van de rest van het werkblad. Eerst moet u uw tafel, echter dit u vanuit het niets of van gegevens die al in het werkblad doen kunt definiëren. Het proces is eenvoudig. Lees verder voor informatie over het definiëren van een tabel in Excel 2007.

Instructies

1

Een van de volgende manieren beginnen: Selecteer het cellenbereik dat u wilt maken in een tabel in uw werkblad en gaat u verder met stap 2 of Start onmiddellijk met stap 2.

2

Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het document.

3

De groep "Tabellen" vinden, klik dan op 'Table'. Het dialoogvenster "Create Table" zal verschijnen.

4

Typ in een bereik voor de tabel als u niet een bereik hebt geselecteerd in stap 1. Als u al een bereik hebt geselecteerd wordt dat bereik automatisch worden weergegeven in het dialoogvenster.

5

Vink het vakje van de "Mijn tabel heeft Headers" als de gegevensset die u hebt geselecteerd al bevat de koppen die u wilt gebruiken. Als u dit selectievakje niet inschakelt, verschijnt de tabel standaard headernamen, die u vervolgens kunt gaan en veranderen.

6

Druk op de knop "OK" onderaan het dialoogvenster Create Table om uw tabel te maken.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de sneltoets Ctrl + T om het dialoogvenster Tabel maken na het selecteren van uw gegevensbereik. Dit omzeilt hoeft te gaan naar het tabblad invoegen om het te vinden.
  • Nadat u de tabel hebt gemaakt, verschijnt een "Tabelhulpmiddelen" tabblad op de werkbalk dat u tools geeft voor het werken met de gegevens in uw tabel.