Het controleren van uw E-mail in Thunderbird alvorens te verzenden

Het controleren van uw E-mail in Thunderbird alvorens te verzenden


Wanneer u een e-mail met behulp van de gratis Thunderbird applicatie op uw computer samenstelt, zou u zijn beschaamd als u het bericht verzonden zonder het eerst te controleren op spelfouten. Als de geadresseerde van uw e-mail fout-beladen een vriend of familielid is, zou u slechts lijden sommige goedaardige grapje, maar als u een bericht gevuld met typefouten aan een zakelijke contactpersoon zoals een verzoek voor een sollicitatiegesprek, een memo aan je baas of een update naar een client verzendt, kan het uw geloofwaardigheid aantasten. U kunt eenvoudig instellen Thunderbird uw om e-mail te controleren voordat u het verzendt.

Instructies

1

Lancering Thunderbird op uw computer.

2

Klik op "Extra" bij de bovenkant van het toepassingsvenster van Thunderbird en klik vervolgens op 'Opties'.

3

Klik op "Compositie."

4

Klik op het tabblad "Spelling".

5

Klik op het selectievakje "Check Spelling vóór het verzenden" selecteren en klik vervolgens op 'OK'. Nu wanneer u een nieuw e-mailbericht maakt, Thunderbird zal spell check het wanneer u klikt op 'Verzenden' zodat u kunt vangen typefouten en spelfouten voordat uw bericht gaat uit.

6

Klik op 'Verzenden' als u klaar bent met het opstellen van uw bericht. Thunderbird uw document op spelfouten controleert en vlaggen van iedere gevonden fout met "Verkeerd gespeld woord" samen met een suggestie om het te bevestigen. Klik op "Vervangen" te aanvaarden van het eerste woord van de voorgestelde vervanging of klikt u op een andere suggestie in de lijst onder "Suggesties" en klik vervolgens op "Vervangen". U kunt ook klikken op "Alles vervangen" als u wilt wijzigen voor alle instanties van het verkeerd gespelde woord. Als u een gemarkeerd woord laten wilt zoals het is, klikt u op "Negeren".

7

Klik op "Verzenden" wanneer de spellingcontrole is voltooid om uw bericht te verzenden.