Het controleren van de Spelling van elke E-mail automatisch

De mensen die voor het eerst spell gemaakt check computerprogramma's heeft de mensheid een enorme gunst. Deze programma's niet alleen zoeken naar verkeerd gespelde woorden, maar ook vinden veel typfouten. De meeste e-mailprogramma's bevatten een spell check functie, maar vereisen u om te onthouden om klikt u op de knop ' spellingcontrole ' nadat u klaar bent met het typen. Ga als volgt te werk om automatisch te controleren de spelling van elke e-mail.

Instructies

1

Controleer als uw huidige e-mailprogramma een automatische spell check functie heeft. U kunt Microsoft Outlook gebruiken automatische spellingcontrole instellen.

2

Zoekt u naar add-on spell check software voor e-mail op download of shareware sites zoals vrije Download Center of Shareware.com. Hier vindt u specifieke programma's voor spellingcontrole in Javascript of Delphi programma's of algemene spellingcontrole programma's zoals Spell Check overal of AutoSpell.

3

Uitproberen van een programma dat veelbelovend klinkt. Veel shareware programma's toestaan een basic-versie van een programma voor gratis of een proef op een geavanceerd programma voor een bepaalde tijdsduur. Als u bevalt, betaalt u een kleine vergoeding voor de licentie.

4

Kies een programma zoals Spell Check overal als de gebruikers van uw computer verschillende e-mailprogramma's gebruiken. Spell Check overal kunnen spelling controleren in een Windows- of web gebaseerde e-mail.

5

Instellen Spell Check overal door de spellingcontrole in het optievenster te openen. Klik voor een vinkje naast "Auto correct." AutoSpell is al geprogrammeerd om automatisch te vragen u met verkeerd gespelde woorden.

Tips & waarschuwingen

  • De Google toolbar aan uw bureaublad toevoegen. Een spell check functie is toegevoegd met de 3.0.119.3 versie. SpellCheck controleert uw spelling in elke webmails of wanneer u in een andere webformulieren typt. Het is compatibel met alle web-gebaseerde e-mailprogramma, met inbegrip van Yahoo, AOL en Hotmail. Helaas, u hoeft te onthouden om klikt u op de knop ' spellingcontrole ' alvorens naar verzenden.