Het configureren van de Windows Media Player Firefox plugin

De Mozilla Firefox browser heeft strenge beveiligingsinstellingen die zijn bedoeld om te voorkomen dat uw computer besmet te raken met een virus of spyware bestanden. Helaas, deze instellingen kunnen ook af en toe voorkomen dat u bepaalde soorten ingesloten bestanden bekijken. Als u zitten kundig voor ingesloten video's bekijken of beluisteren van sommige soorten muziekbestanden wilt, kunt u installeren en configureren van een terts-verschijnende partij software-programma, zoals Windows Media Player plug-in.

Instructies

1

Navigeer naar de Windows Media Player plug-in-website als u nog niet hebt geïnstalleerd de invoegtoepassing (zie bronnen). Download het installatiebestand van de plug-in. Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

2

Klik op de "Tools"-optie bij de bovenkant van de Firefox webbrowser. Selecteer "Add-Ons" en navigeer vervolgens naar de "Plugins" tab.

3

Klik op de optie "Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin" en kies "Schakel".

4

Navigeer naar een website met een ingebedde media-bestand met de invoegtoepassing Windows Media Player de ingebedde media bekijken.

Tips & waarschuwingen

  • Om te kunnen gebruiken de Windows Media Player plug-in voor de Firefox-webbrowser, moet u eerst de volledige versie van de software van de Windows Media Player op uw computer ge├»nstalleerd.
  • De Windows Media Player plug-in zal alleen het afspelen van ingesloten bestanden met Windows media bestandstypen, zoals ASX of WMV. Als u andere soorten ingesloten bestanden bekijken wilt, kunt u downloaden en installeren van de invoegtoepassing QuickTime (zie bronnen).