Het configureren van de Microsoft Loopback-Adapter om het primaire netwerk

Het configureren van de Microsoft Loopback-Adapter om het primaire netwerk


De Microsoft Loopback-Adapter is een instrument dat kan worden gebruikt om te testen de virtuele netwerkomgevingen ten opzichte van een server. De adapter helpt problemen veroorzaakt met andere netwerkadapters, netwerkclients, configuratie-items of protocollen op te lossen. Voordat u Microsoft Loopback-Adapter configureert moet u ervoor zorgen dat het volledig wordt geïnstalleerd op uw computer en dat u administratieve toegang hebben. Moet u het IP-adres van het primaire netwerk dat u gebruikt met uw server te kunnen voltooien van het configuratieproces wordt vastgelegd.

Instructies

1

Klik op de knop "Start", "Control Panel," dan "netwerk- en Internet-verbindingen."

2

Klik op 'Network Connections' op de juiste navigatiedeelvenster. Klik met de rechtermuisknop op de LAN-verbinding voor uw Microsoft Loopback-Adapter en klik op 'Eigenschappen'.

3

Klik op het vak naast het veld 'Virtuele Machine Network services' zodat deze geselecteerd. Klik op 'internetprotocol (TCP/IP),' dan 'Eigenschappen'.

4

Klik op het tabblad "Algemeen", t kip 'Gebruik de volgende IP-adres'. Voer het IP-adres van uw primaire netwerk.

5

Klik op 'OK' en vervolgens op de "Close" knop. De Microsoft Loopback-Adapter sneeuw ik volledig geconfigureerd als het primaire netwerk.