Het comprimeren van JPEG-bestanden voor e-mailen

Het comprimeren van JPEG-bestanden voor e-mailen


Vanwege de hoge kwaliteit van Joint Photographic Experts Group (JPEG) bestanden, kunnen de grootte van het document krijgen grote en problemen veroorzaken voor uw ontvangers, die hen verhindert deze beelden zien, wanneer zij hen in e-mail ontvangen. Verder, kan uw e-mailtoepassing hebben een bestand grootte limitatie, zoals 10 megabytes (MB), die niet in staat u te leveren deze grotere foto's. Gelukkig, kunt u een afbeeldingseditor toe te passen van een combinatie van methoden die het bestand gecomprimeerd en kunt u met succes om hen te delen.

Instructies

1

Start uw afbeeldingseditor, zoals Photoshop of Fireworks en open uw JPEG-bestand.

2

Klik op de afbeelding en het verkleinen van de afmetingen met behulp van de "wijzigen", "Canvas" of "Beeldformaat" opties in uw programma. Als u over het bewerken van de grootte van uw afbeelding twijfelt, zie van uw toepassing "Help"-bestanden voor meer informatie. Een algemene Monitorformaat is 800 x 600 pixels, zodat uw foto's moeten nooit verder dan de helft van deze grootte (400 x 300).

3

Verwijder extra ruimte (whitespace) rondom de foto met behulp van de "bijsnijden". Klik op de knop Bijsnijden, klik en sleep uw muis over het gedeelte van de foto die u wilt houden en druk vervolgens op de "Terug" of "Enter" knop te voltooien.

4

Klik op de "Voorvertoning van de afbeelding" of "Opslaan als" optie in uw menustaaf van het en stel de kwaliteit tussen de 50 tot 80 procent, die ook bekend staat als "medium" of "beter." De JPEG-indeling kan nog steeds behouden van de kwaliteit van uw foto op deze instelling, maar bieden een veel kleinere bestandsgrootte. Blijven door het noemen van uw dossier en slaan op een onvergetelijke locatie op uw computer.

5

Start uw e-mailtoepassing en een nieuw bericht maakt. Gebruik de "toevoegen" knop om te selecteren uw JPEG-bestand en koppelt u deze aan uw e-mail.