Het BIOS configureren voor Dual-BootHet BIOS is de meest elementaire besturingssysteem op uw computer, wat betekent dat het "op dezelfde pagina" met alle belangrijke systeemveranderingen setup zijn moet opdat nalaten of ongewenste kenmerken vertonen. Instellen van uw computer voor "dual-boot" betekent plaatsen twee besturingssystemen op aparte partities van de harde schijf. Hierdoor hebt u bepaalde opties in uw BIOS alsook om ervoor te zorgen dat zij worden herkend instellen.

Instructies

1

Start uw computer opnieuw op en druk op de aangewezen (zoals vermeld in de start-up-boodschappen, die op het scherm verschijnen) om uw BIOS. Deze sleutel is meestal een van de sleutels van de "F" of "Esc".

2

Ga naar het menu "Boot" van uw BIOS, met behulp van de pijltoetsen.

3

Ga naar de optie voor "Eerste Boot Device" met behulp van de pijltoetsen. Druk op "Enter" om een lijst van beschikbare opties. Kies de optie voor uw "HDD" (harde schijf) en druk op "Enter" om te bevestigen.

4

Navigeer naar de optie voor uw tweede, derde en vierde boot apparaten. Deze opties instellen op 'null' of leeg. Wanneer dual booten, zal u alleen wilt dat uw computer op zoek naar de harde schijf voor besturingssystemen.

5

Druk op de "Esc" en druk op "Y" wijzigingen op te slaan. Uw computer zal opnieuw opstarten en bereid zijn te tweevoudig schoen.