Het bijwerken van uw Status in Facebook

Het bijwerken van uw Status in Facebook


Facebook statusupdates laat u uw gedachten delen met je vrienden. Terwijl statusupdates oorspronkelijk een manier waren om uw vrienden van wat je aan het doen waren op het moment, statusupdates uitgegroeid tot een manier om te delen van elk type van gedachte of bericht. Uw statusbericht wordt weergegeven op uw muur en je vrienden Nieuws feed pagina. Vrienden kunnen "like" je status bericht of van hun eigen opmerkingen toevoegen. U kunt het bijwerken van uw statusbericht direct op de Facebook website.

Instructies

1

Facebook.com in uw webbrowser openen.

2

Log in door uw e-mailadres en wachtwoord in de vakken op de hoogste-juiste hoek van de Facebook-pagina te typen en te klikken op "Login".

3

Klik op de "nieuwsfeed" link aan de linkerkant van de Facebook-pagina.

4

Klik in het vak "What's on your mind?" onder "Status" in het midden van de pagina nieuwsfeed en typ uw statusupdate.

5

Klik op de knop lock-vormige onder het tekstvak en selecteer een privacy-instelling in de lijst. U kunt iedereen, vrienden van vrienden of vrienden alleen. U kunt ook de optie 'Custom' aanpassen van specifieke gebruikers die kunnen en niet kunnen zien wat de status bijwerken. Alleen je vrienden kunnen het statusbericht lezen als u een privacy-instelling niet selecteren.

6

Klik op de "Share" knop.