Het bijwerken van MIME-typen

Het bijwerken van MIME-typen


Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME) is een methode gebruikt om te bepalen welk programma wordt uitgevoerd wanneer de gebruiker een bestand in een e-mail opent. MIME-typen hebben uitgebreid naar internetservers, die het gebruik van MIME-typen om te bepalen welk programma wordt uitgevoerd in een webtoepassing. Internet netwerkbeheerders moeten bewerken van MIME-typen voor webapplicaties om ervoor te zorgen dat de browser is compatibel met de website. Dit kan worden gedaan in de Internet Information Service (IIS) en Apache server, dat zijn de twee meest voorkomende webhosts.

Instructies

IIS

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik "Systeembeheer" en vervolgens "Internet Information Services (IIS)."

2

Met de rechtermuisknop op "standaardwebsite" en kies "Eigenschappen". Klik op het tabblad van de "HTTP-Headers" om de huidige MIME-typen.

3

Markeer een MIME-extensie die u wilt bewerken en selecteer 'Bewerken'. Voer de bestandsextensies in het tekstvak bestand uitbreiding. Selecteer een toepassing naar het bestand koppelen. Klik op de knop "OK" om de instellingen te bewaren.

Apache

4

Open het bestand met de naam ".htaccess" in de hoofdmap van de map van de website. Dit bestand is in platte tekst, zodat u een gewone teksteditor kunt MIME type wijzigingen aan te brengen.

5

Blader door het bestand naar de locatie van de MIME-typen. MIME-type verklaringen eruit als het volgende:
AddType audio/x-midi medio

Dit MIME-type van de gebruiker midi speler voor het bestandstype gekoppeld aan de extensie "mid."

6

Een nieuw MIME-type toevoegen door een nieuwe "AddType" regel in het .htaccess bestand toe te voegen, of u kunt de huidige verklaringen om te een bestandsextensie koppelen aan een nieuwe toepassing bewerken.

7

Sla het bestand op de server van Apache. De volgende keer dat een gebruiker toegang heeft tot een bestand van de server, wordt de bijbehorende MIME-type uitgevoerd.