Het bijwerken van het BIOS TP 600E 2645 8AU zonder batterij

De BIOS wordt gebruikt voor toegang tot de instellingen van uw hardwareapparaten. IBM, de fabrikant van uw computer, kan het doorgeven van updates aan BIOS van uw ThinkPad 600E 26458AU op te lossen problemen met de compatibiliteit en in het voorgeheugen onderbrengende functies verbeteren. onder vele andere redenen. Als uw laptopbatterij is defect of als u de laptopbatterij voor andere doeleinden gebruikt, kunt u uw ThinkPad 600E 26458AU BIOS bijwerken zelfs met alleen de lichtnetadapter aangesloten op het stopcontact. Het is belangrijk dat u de juiste stappen voor het bijwerken van het BIOS, volgen zoals installeren updates die zijn niet bedoeld voor uw laptop ThinkPad naar de computer unbootable weergeven zal.

Instructies

1

Zorg ervoor dat de laptop is uitgeschakeld. Zet de laptop ondersteboven en de vergrendeling van de batterij te verwijderen. Neem de batterij uit het compartiment.

2

Steek het ene uiteinde van de AC-adapter in de power poort van de laptop en het andere uiteinde op een stopcontact. Druk op de voedingsknop om te schakelen van de computer op.

3

Klik op "Start" en typ "msinfo32" in het zoekvak geboden. Klik op "System Summary" en vervolgens neem nota van de BIOS-versie die wordt vermeld.

4

Controleer de IBM-website om uit te vinden als er compatibel BIOS updates beschikbaar voor uw ThinkPad 600E 26458AU die nieuwer zijn dan uw huidige BIOS-versie.

5

Download de BIOS-updates vanaf de website van uw fabrikant en voer het EXE-bestand installeren van updates op uw computer. Start opnieuw op.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de BIOS-updates compatibel met uw laptop zijn. Als er geen updates beschikbaar zijn, zelfs Probeer niet om updates te downloaden van websites van derden, zoals zij beschadigd of incompatibel met uw laptop wellicht.