Het bijwerken van een Website met behulp van FrontPage

FrontPage is Microsoft-software die de beginner of expert ontwerp webpagina's helpt. FrontPage heeft verschillende versies en werd stopgezet aan het eind van 2006. U kan de software afzonderlijk kopen of vinden met een luxe versie van Microsoft Office. Dit maakte het een stuk beter betaalbaar dan andere web ontwerpen van software. U kunt nog steeds de software bijwerken van een website of zelfs het maken van nieuwe websites. Hier is hoe u kunt bijwerken van een website met behulp van FrontPage.

Instructies

1

Open FrontPage en zoek het bestand dat u wilt wijzigen. FrontPage worden webpagina's opgeslagen in de map My Webs is opgeslagen. Als u uw bestanden op uw computer niet hebt, kunt u nog steeds bijwerken van uw website met behulp van FrontPage. Uitsluitend toegankelijk opwaarts uw FTP-programma en sleep de bestanden van uw Internet website host naar de map My Webs is opgeslagen. FrontPage bewerkt .htm of .html-bestanden. Dit betekent dat u kunt uw site bijwerken met FrontPage, zelfs als je niet met de software bouwen.

2

Wijzig uw include-bestanden. Dit is een populaire manier van het bouwen van websites met FrontPage. Deze bestanden zullen worden opgenomen in de boven- of onderkant van elke webpagina die had de code voor het. Op deze manier kunt u uw logo wijzigen zonder het moeten bijwerken van elke webpagina. Je hoeft alleen te werken de include-bestanden. Gebruik een FTP-programma voor het uploaden van uw nieuwe include-bestanden. U zult moeten uploaden van elke pagina van uw website opnieuw voor de nieuwe bestanden op uw website te tonen.

3

Ga heen en weer tussen de tabbladen van het normale en HTML in FrontPage. Op het eerste gezicht zou je denken dat FrontPage lijkt veel op Microsoft Office. U kunt wijzigen van een website zonder veel technische kennis. U wegvagen uitsluitend naar de tekst die u niet wilt of een paar afbeeldingen toevoegen. Kijk naar het tabblad HTML elke zo vaak. Deze manier u zorg ervoor dat FrontPage is niet het toevoegen van ongewenste code die kan moeras van uw site. Het helpt je om te leren van HTML langzaam ook.

4

Toevoegen in foto's met behulp van FrontPage. Wanneer u een nieuw product aan uw site toevoegen, zult u ook willen hebben van een afbeelding naast de productbeschrijving. Dit belang voegt aan uw pagina en laat gebruikers weten wat ze zullen kopen. Om dit te doen in FrontPage, ga naar het "invoegen" menu aan de bovenkant van het scherm. Klik dan op 'Afbeelding' gevolgd door "Uit bestand." Zoek de foto op uw computer die u wilt invoegen in uw website. Om het te laten zien op het web, moet u uw FTP-programma gebruiken om uw foto's uploaden naar een map. Vervolgens klikt u op het tabblad html in FrontPage en de code voor de afbeelding vinden. De puntjes achter "img bron" vervangen door de weblocatie van uw afbeelding.

5

Sla het bestand. Het FTP-programma gebruiken voor het uploaden van uw nieuwe FrontPage-website.