Het bijwerken van een VGA-Adapter in Windows 2000

Het bijwerken van een VGA-Adapter in Windows 2000


VGA-stuurprogramma's worden gebruikt door het besturingssysteem Windows 2000 voor compatibiliteit met oudere monitoren. Door het installeren van een meer recente stuurprogramma van de fabrikant van de adapter van uw videokaart kunt u het VGA-stuurprogramma bijwerken. Het besturingssysteem Windows 2000 heeft de Device Manager, waarin alle stuurprogramma's en hardware op uw computer geïnstalleerd. Deze interface kan worden gebruikt voor het bijwerken van uw VGA-stuurprogramma's op de computer.

Instructies

1

Klik op de knop Start van Windows en selecteer "Settings". Selecteer "Control Panel" in de lijst met opties. Tweemaal klikken het pictogram "Systeem" in het Configuratiescherm. In het venster dat wordt geopend, klikt u op de "Hardware" tab. Klik op de knop "Apparaatbeheer" om de toepassing te openen.

2

Scroll naar beneden voor de hardwarecomponent label "Monitor." Klik op het pictogram "Monitor" vouw meer opties uit. Deze lijst toont alle VGA adapters vermeld op uw machine.

3

Dubbel klik de VGA adapter die u wilt bijwerken. Klik op het tabblad "Stuurprogramma" in het venster dat wordt geopend. Hier ziet u de huidige stuurprogrammaversie op de computer.

4

Klik op de knop "Update Driver". Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd naar de locatie van het stuurprogrammabestand voor de nieuwe. Selecteer het nieuwe VGA-stuurprogramma en selecteer "OK." Het nieuwe stuurprogramma wordt geïnstalleerd op de Windows 2000-computer.