Het bijwerken van een grafische kaart voor Google EarthGoogle Earth is een gratis product (tenzij u een naar Google Earth Pro upgrade) waarmee u kunt inzoomen op een willekeurige plek op de wereld en zie een satellietbeeld van de straat en het huisnummer, huizen en andere objecten die is gebouwd op de grond die u aan het bekijken bent. Op annuleerteken zitten vrij vermakelijk om naar te inzoomen op uw huis of uw favoriete sport teams stadion opzoeken. Echter, voordat u kunt beginnen met het gebruik van de Google Earth-functies moet u ervoor zorgen dat uw computer up-to-date is.

Instructies

1

Ga naar de Google Earth-website "Earth.Google.com" en klik op het tabblad 'Download Google Earth' in het programmavenster. Hoewel de software 3D technologie maakt gebruik van de software te starten hoeft u niet een grafische kaart te bekijken van de informatie (het wordt weergegeven via het Internet en niet door uw grafische kaart).

2

Dubbelklik op het gedownloade bestand om het Google Earth installatiewizard te starten.

3

Lees en accepteer de licentie en gebruiken van de overeenkomst. Laat de installatie naam en locatie als de standaardinstellingen en klik op "Install" om te installeren van Google Earth.

4

Klik op "Start", "Alle programma's" en start Google Earth. Een venster weergegeven waarin dat u moet bijwerken van uw Java-abonnement. Klik op deze link om te navigeren naar de pagina van Java update. Download de gratis applicatie en volg de aanwijzingen van de wizard installatie van de software te installeren.

5

Blazen Google Earth om het programma te openen. Het programma nu goed werkt op uw computer. Als de software traag lijkt, sluiten andere geopende programma's ter verbetering van de snelheid van Google Earth.