Het bijwerken van DVD Shrink

DVD Shrink is een programma gebruikt om de videobestanden van geripte DVD's verkleinen tot kleinere, beter beheersbare maten. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met programma's als DVD Decrypter, Mac de Ripper, DVDfab en ImgBurn. Het is niet geweest in actieve ontwikkeling sinds 2005, echter wanneer de uitgevers van DVD Shrink werden bedreigd met een rechtszaak door de Motion Picture Alliantie van Amerika (MPAA). Hoewel er een ouder programma, het is nog steeds zeer bruikbaar en veel onofficiële updates bestaan daarvoor vandaag.

Instructies

1

Download de nieuwste versie van DVD Shrink van een website host. Als gevolg van juridische problemen, het kan niet langer worden gehost op dvdshrink.org, maar er zijn diverse spiegels waar je het via het Internet downloaden kunt. Zie de sectie bronnen voor opties.

2

Lees de officiële DVD Shrink forums voor door de gebruiker gemaakte scripts, add-ons en wijzigingen in het oorspronkelijke programma. Lifehacker.com geboekt een uitstekend nut te gebruiken in combinatie met DVD Shrink wel DVD Rip genoemd. Met behulp van een ander programma genaamd ImgBurn, DVD Rip zal rippen en klik op een dual layer DVD naar een DVD met één laag met één muisklik re-spanwijdte.

3

Overweeg het gebruik van DVDFab Decrypter, die is ontwikkeld door hetzelfde team die in eerste instantie DVD Shrink ontworpen. DVDFab Decrypter is een spirituele opvolger van DVD Shrink, maar het is net zo krachtig met nog meer functies dan de originele DVD Shrink. Het is geen freeware, maar de shareware versie heeft veel van de functionaliteit van de betaalde versie.