Het bijwerken van de HP Scanjet 5370C

De HP Scanjet 5370c is een scanner van de kleur die verder gaat dan enkel het scannen van documenten en foto's. Ook fungeert als een machine van faxen en kopiƫren en kunnen meerdere functies met slechts de aanraking van een knoop uitvoeren. De mogelijkheid voor het scannen van afbeeldingen op een kwalitatief hoogwaardige 1200 punten per inch resolutie maakt de 5370c ideaal voor zowel zakelijk en persoonlijk gebruik. Regelmatig bijwerken van de scanner zorgt ervoor dat het blijft geven stabiele prestaties tijdens elk gebruik.

Instructies

1

Ga naar de PK website en klik op het tabblad "Ondersteuning & Drivers" bovenaan de pagina. Klik op de knop "Download drivers en software".

2

"Scanjet 5370c" typt in het tekstvak en klik op "Go". Klik op de link die zegt "HP Scanjet 5370c Scanner."

3

Selecteer het besturingssysteem van de computer van de drop-down lijst. Er verschijnt een lijst met alle beschikbare patches, stuurprogramma's, software en updates voor de scanner.

4

Klik op "Update" om de beschikbare updates weer te geven. Klik op "Download" voor elke update die u wilt installeren.

5

Sla het updatebestand op uw computer wanneer souffleur. Nadat het downloaden is voltooid, open het bestand en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.