Het bijwerken van de Browser op oudere ComputersInternet-browsers veranderen voortdurend zodra nieuwe updates worden vrijgegeven. Dientengevolge, zijn ontwikkelaars van dergelijke software voortdurend tweaken om nieuwe functies toe te voegen en op te lossen beveiligingsfouten. Om ervoor te zorgen een veilig en stabiel surfervaring, is het aanbevolen dat u uw browser periodiek bijwerken. De specifieke stappen die u volgen zal variƫren afhankelijk van welke browser u gebruikt.

Instructies

Google Chrome

1

Ga naar Google.nl en zoek naar 'google chrome'. Er verschijnt een link aan de bovenkant van uw zoekresultaten. Klik op het. U zult worden genomen om de Google Chrome-pagina.

2

Klik op de knop welk says, 'Download Google Chrome'. Google Chrome zal downloaden en installeren zichzelf automatisch.

3

Herstart uw computer na de installatie.

Firefox

4

Ga naar Google.nl. Zoeken naar "Firefox". Er verschijnt een link aan de bovenkant van uw zoekresultaten. Klik op het. U zal worden genomen naar de Mozilla Firefox-pagina.

5

Klik op de knop met de tekst "Firefox x.x Vrije Download" waarbij de "x" staat voor het meest recente versienummer.

6

Sla de uitvoerbare opstelling voor Firefox op uw bureaublad wanneer het heeft geƫindigde downloaden.

7

Dubbelklik op het pictogram met het label "Setup Firefox" wanneer het op het bureaublad zichtbaar is. Wanneer u wordt gevraagd te machtigen installatie, doen. Firefox zal downloaden en installeren zichzelf op uw computer.

8

Herstart uw computer na de installatie.

Internet Explorer

9

Open een venster met Internet Explorer. Ga naar Google.nl. Zoek naar 'Internet Explorer'. Er verschijnt een link aan de bovenkant van uw zoekresultaten. Klik op het. U zult worden genomen om de Internet Explorer pagina.

10

Klik op de knop dat luidt "Get It Now." Internet Explorer zal downloaden en installeren automatisch naar uw computer.

11

Herstart uw computer na de installatie.