Het bijwerken van de algemene adreslijst in Exchange 2007Microsoft Exchange 2007 is een server die wordt gebruikt door veel bedrijven, scholen en andere grote groepen die afzonderlijke postvakken, kalenders en menu's van taak voor elke gebruiker wilt. De algemene adreslijst bevat de gegevens van de contactpersonen van elke gebruiker op de server. Wanneer u verwijdert of een nieuwe contactpersoon toevoegt, moet u handmatig bijwerken van de algemene adreslijst. U kunt in Exchange 2007 de lijsten worden bijgewerkt wanneer u wijzigingen aanbrengt, maar alleen de beheerder wijzigingen kunt aanbrengen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw computer onder de administrator-account.

2

Ga naar 'Start' > 'Alle programma's ' > 'Microsoft Exchange Server 2007' > "Exchange Management Shell." Het "Shell" onderdeel is het deel van Exchange waarmee u de instellingen bewerken. Te troepenleiding venster wordt geopend.

3

Type "Update-GlobalAddressList-identiteit < GlobalAddressListIdParameter > - toepassingsmappartitiereplica." "< GlobalAddressListIdParameter >" vervangen door de naam van de server die u wilt bijwerken. Druk op "Enter" zodat het programma automatisch bijgewerkt. Het proces kan verschillende uren duren, afhankelijk van hoeveel gegevens worden opgeslagen.

4

De Exchange Management Shell afgesloten wanneer de updates voltooid zijn en je PC herstart.