Het bijwerken van AutoVormen in Excel met VBA

Het bijwerken van AutoVormen in Excel met VBA


AutoVormen in uw Microsoft Excel-werkblad met VBA-macro's bijwerken. VBA-macro's Bespaar tijd door het verwijderen van de noodzaak om het handmatig bijwerken van uw AutoVormen. Bijwerken van AutoVormen met VBA bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het opnemen van de macro en kies wat bij te werken in uw AutoVorm. De tweede stap is het uitvoeren van de macro en de updates die u hebt gedefinieerd op uw AutoVorm toe te passen. Toegang tot Excel's ingebouwde tools om te stroomlijnen uw AutoVorm bewerken proces.

Instructies

1

Open het Microsoft Excel-werkblad dat uw AutoVormen bevat. Maximaliseer het lint aan de bovenkant van de pagina door te klikken op "Ctrl" en "F1" op uw toetsenbord om toegang tot alle hulpmiddelen. Selecteer het tabblad 'Developer' van het lint dat de macro's te openen.

2

Klik op de knop 'Macro opnemen' op het tabblad Ontwikkelaars in de groep programmacode. Naam van de macro, voeg een korte beschrijving en sla deze op het werkblad of in de map Persoonlijke Macrowerkmap. Laat geen spaties in de naam van de macro, zoals "ChangeShape" in plaats van "Vorm wijzigen."

3

Selecteer de AutoVorm en klik op de tab "Opmaak" op het lint. Wijzigen van de shape-eigenschappen, met inbegrip van de grootte, kleur, omtrek en stijl. Wanneer u klaar bent, ga terug naar het tabblad 'Developer' en klik op "Opname stoppen."

4

Bijwerken van de AutoVorm met de VBA-macro door de shape te selecteren en te klikken op de knop "Macro's" op de ontwikkelaar-tab. Klik op de naam van de macro en de knop "Run". Sla uw Microsoft Excel-werkblad, zodat de bijgewerkte AutoVorm.

Tips & waarschuwingen

  • Als het tabblad Ontwikkelaars van het lint ontbreken, klikt u op het tabblad "Bestand", selecteer "Options" Klik op "Lint aanpassen" en selecteer "Ontwikkelaar" uit het Main Tabs-gebied.
  • Zorg ervoor dat uw Excel-werkmap kunt u macro's uitvoeren. Klik op de knop 'Macro Security' op het tabblad Developer en selecteer "Alle macro's inschakelen" onder de groep Macro instellingen.