Het bijvoegen van een Database in MDF

Het bijvoegen van een Database in MDF


Uw SQL Server MDF-bestand bevat een back-up van alle tabellen, opgeslagen procedures, meningen en gebruikersmachtigingen voor de database. Een MDF-bestand is gekoppeld aan een database, die in wezen de database naar de server teruggezet. Dit is ook gunstig als u wilt een database verplaatsen van een servermachine naar de andere. Het MDF-bestand hecht aan de server, en het is vervolgens bruikbaar op het netwerk voor het ophalen van records van de database voor uw toepassingen.

Instructies

1

Klik op de Windows-\"Start\" knop en selecteer \"All programma's. \" Klik op \"SQL Server\" om een lijst van hulpprogramma's voor SQL Server te openen. Klik op de snelkoppeling die is \"SQL Server Management Studio\ het label" te openen van de beheerconsole van de belangrijkste voor de server.

2

Klik op de naam van uw database server. In de de bovenste werkbalk, klikt u op de knop \"New Query. \" Dit opent een nieuwe consolevenster waar kunt u het uitvoeren van SQL-code, inclusief de code als u wilt het MDF-bestand koppelen.

3

Voer de volgende code in uw SQL-query-venster:

EXEC sp_attach_single_file_db @dbname='database_name',@physname='C:\mdfFile.mdf'
GAAN

Deze code wordt uitgevoerd op een interne opgeslagen SQL Server-procedure met de naam \"sp_attach_single_file_db.\" de \"@dbname\" variabele wordt gebruikt als naam van de database, nadat hij hecht. De \"@physname\" waarde is de locatie van de harde schijf voor het MDF-bestand.