Het bijsnijden van een afbeelding in Photoshop Cs5 op 700 Pixels

Bijsnijden van een afbeelding kun je alleen het gedeelte van een afbeelding die u wilt en met Adobe Photoshop CS5, u kunt bijsnijden afbeeldingen op elke vooraf bepaalde grootte met behulp van het gereedschap Uitsnijden of de opdracht Uitsnijden. Of u uw afbeelding wilt te snijden uit een persoon, een lelijke achtergrond verwijderen of focus te geven aan een specifiek gedeelte van een afbeelding bijsnijden, een afbeelding die ten minste 701-door-701 pixels gebruiken of grotere bijsnijden van een foto op 700 pixels.

Instructies

Met behulp van de opdracht Uitsnijden

1

Open de foto die u wilt bijsnijden in Photoshop CS5.

2

Klik op het gereedschap Rechthoekig selectiekader selecteren in het deelvenster Gereedschappen aan de linkerzijde van het scherm.

3

Sleep het gereedschap over het gedeelte van de afbeelding die u wilt behouden. Kijk naar de grootte in de statusbalk aan de onderkant van het scherm is terwijl u sleept om ervoor te zorgen dat de bijgesneden afbeelding 700 pixels.

4

Klik op "Image" op de top van CS5, en "Bijsnijden" in het drop-down menu om het bijsnijden van de afbeelding tot 700 pixels.

Met behulp van het gereedschap Uitsnijden

5

Open de foto die u wilt bijsnijden in Photoshop CS5.

6

Klik op het gereedschap Uitsnijden in het deelvenster Gereedschappen aan de linkerzijde van het scherm.

7

Zoek de vakken "Breedte" en "Hoogte" in de werkbalk van de opties bij de bovenkant van het scherm en voer "700 px" in elk vak.

8

Sleep het gereedschap Uitsnijden op de afbeelding te maken van een uitsnede rand thats precies 700-door-700 pixels verschijnen, laat de muisknop vervolgens los.

9

Klik binnen de bijsnijden rand en sleep het over het gedeelte van de afbeelding die u wilt behouden.

10

Druk op "Enter" of de "Return" op uw toetsenbord om de afbeelding op 700 pixels uitsnijden.