Het bijsnijden in PowerDirector

Het bijsnijden in PowerDirector


PowerDirector, de video-editing software van Cyberlink, biedt een aantal hulpmiddelen, met inbegrip van de video bijsnijden hulpmiddel voor videobewerking. Met behulp van de bijsnijdmarkering, kunt u effectief ongewenste delen van uw video, vooral die op de zeer hoeken van het scherm verwijderen. De bijsnijdmarkering PowerDirector zal ook automatisch compenseren voor het bijsnijden, instellen van nieuw bijgesneden videomateriaal op uw gekozen hoogte-breedteverhouding.

Instructies

1

Selecteer de clip die u wilt bijsnijden in de tijdlijn.

2

Klik op de knop "Power Tools". De knop is net boven de tijdlijn, en het zal het "Instellingen van het hulpprogramma van de macht"-paneel openen.

3

De "Video bijsnijden" optie in de lijst, klik op de "Gewas Video" knop die verschijnt. Dit opent het bewerkingsvenster "Gewas Video".

4

Klik en sleep de rand van het vak voor het bijsnijdvak verschrompelen. Alles wat buiten het vak worden bijgesneden uit. Alles binnen het vak zal worden gehouden. Verplaatsen van het vak door op het pictogram van de diamant in het midden van het bijsnijdvak te klikken en te slepen.

5

Klik op "OK" wanneer u klaar bent zal bijsnijden van uw video, en dit toepassing van het gewas en de "Video bijsnijden" venster te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Als je niet van het gewas, selecteert u de clip en de "Video bijsnijden"-venster opnieuw opent. U zal zitten kundig voor de video weer in de oorspronkelijke grootte.