Het bewerken van XML

De XML-bestandsindeling is een gedecodeerde interfacetaal die wordt meestal gebruikt voor Microsoft Internet Explorer, programma's, en bestand component opmaak. Dit type van computer interfacetaal stelt de software om te communiceren met de component-functionaliteit op een effectieve manier. XML-bestanden zijn niet algemeen toegankelijk voor gebruik en/of werking, maar ze kunnen worden bekeken en bewerkt met goede instructies.

Instructies

1

Zoek het XML-bestand de locatie op uw vaste schijf. Klik op de "Start"-pictogram op bureaublad taakbalk van de computer en selecteer de "Run" commando dat kan worden gevonden in het Start menu daling vak menu. Wanneer de "Run" commando dialoogvenster verschijnt, typt u de naam van uw XML-bestand in het lege data formulier die zal worden verstrekt. Selecteer "OK" om uw computer om te zoeken naar de bestandslocatie. Uw "Run" toepassing van resultaten wordt geopend in een venster van Windows Verkenner dialoog.

2

Blader door de lijst met zoekresultaten die uw runtime-toepassing heeft gegenereerd. Zodra u uw XML-bestand hebt gevonden, klik met de rechtermuisknop op het bestand locatie link en selecteer "Openen met" in de aflevermap die verschijnt. Wanneer de 'Openen met' actie sub lijst verschijnt, selecteer "Kladblok" te openen van de inhoud van het bestand, maar sluit niet de Verkenner dialoog. Wanneer het bestand wordt geopend, zal de inhoud worden weergegeven in een taal code.

3

Het document bewerken. Het document reviseren en bewerk de inhoud zoals u wenst. Verplaats geen sterretjes, pijlen, of leestekens. Deze merktekens dragen bij aan de structuur van het document, net zoals een periode of een ander type van leesteken een zin eindigt. Wanneer u klaar met het bewerken van het document bent, klikt u op het tabblad "Bestand" in het navigatiemenu aan de bovenkant van het programma.

4

Klik op de optie "Opslaan als" en selecteer "Desktop", die zal worden opgenomen in het linkerdeel van de "Sparen als" dialoogdoos in die wordt weergegeven. Sla het document op uw bureaublad. (U moet uw nieuwe gewijzigde document opslaan op een andere locatie om te voorkomen dat overschrijven van het bestaande document. Overschrijvingen zijn verboden met XML-bestanden.) Klik op "OK" om te bevestigen de nieuwe bestandslocatie en sluit het dialoogvenster. U ziet nu het nieuwe gewijzigde bestand pictogram op het bureaublad van uw computer.

5

Sleep het gewijzigde bestand op het bureaublad van uw computer naar het oorspronkelijke XML-bestand dat moet nog wel worden weergegeven in de zoekresultaten van uw "Run" toepassing. Zodra u het nieuwe gewijzigde XML-bestand op het origineel toegepast hebt, mag u computer automatisch het vervangende, die uit het oorspronkelijke bestand zal annuleren. Hier ziet u een pop-up waarschuwing scherm dat zal u van de status van het vervangende informeren.

Tips & waarschuwingen

  • Sla het dubbele bestand op het bureaublad van uw computer. Dit geeft je gemak van toegang en u zal zitten kundig voor het dubbele bestand zonder complicaties verplaatsen.
  • Naam van het bestand, of ten minste een trefwoord in de naam weten altijd is essentieel wanneer u probeert het bestand te zoeken. Deze bestanden zijn meestal niet eenvoudig te vinden, doordat ze als interne functies voor uw programma's en bestanden worden opgeslagen.
  • Probeer niet om op te slaan het geopende XML-bestand in het huidige document. Je zal niet worden toegestaan om te sluiten van dit document, omdat XML-documenten zijn meestal niet verondersteld om te worden bewerkt.
  • U moet volg de aanwijzingen op het scherm en informatie gegeven. Deze bestanden zijn niet erg gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen kunnen zij worden ge├»dentificeerd door hun .xml, en soms, dll-indeling met de extensie. Ook, sommige XML-documenten worden niet zelfs weergegeven als beide uitbreiding. De bestandsextensie wordt alleen weergegeven in het documenttype.
  • Als u het "Kladblok" programma vermeld onder de optie "Open met" niet wordt weergegeven, selecteer de "Browse" opdracht, binnen het 'Open met' daling vak menu te vinden en het programma openen.