Het bewerken van video's op een laptopcomputer

Het bewerken van video's op een laptopcomputer


In de afgelopen jaren hebben laptops worden bijna net zo krachtig zijn als desktops. U hoeft niet te blijven stationaire bij het doen van dingen zoals het bewerken van foto's of video. U kunt uw project meenemen. Met de juiste combinatie van laptop en programma voor videobewerking, kunt u professioneel ogende video's overal produceren.

Instructies

1

Zorg ervoor dat uw laptop in staat is. Videobewerking is zowel een processor en geheugen zwaar proces. Als u een trage processor en slechts de minimale hoeveelheid RAM nodig, uw video-editing software werkt traag. Ook, zorg ervoor dat u voldoende geheugen van de harde schijf voor het opslaan van uw clips en renders.

2

Kies video-editing software. De meeste computers vandaag zal een programma hebt geïnstalleerd met het besturingssysteem, zoals iMovie of Windows Movie Maker, maar deze neiging om Basic. Als u iets meer geavanceerde wilt, nadenken kopend het. Consument rang video software draait zo weinig als $50, terwijl professionele opties zoals Avid Media Composer kan kosten duizenden dollars.

3

Vertrouwd raken met uw software. Bepaalde videobewerkingsprogramma's hebben een leercurve van hoger dan anderen. Als u een professionele programma voor videobewerking, zoals Final Cut Pro en Avid Media Composer, hebt gekozen het programma leren moeilijk kan zijn, zodat u het nemen van een tutorial of een handleiding om bekend te raken met de verschillende functies van het programma.

4

Vastleggen van uw video. Sluit uw kabel of SD-kaart op uw laptop. Open uw video software en zoek naar een optie die zegt "Vangen". De etikettering kan afwijken, afhankelijk van uw software. Bijvoorbeeld, in Final Cut Pro is de optie "Meld u en Transfer." Vastleggen van uw onbewerkte beelden importeert het naar de video-editing software zodat het kan worden bewerkt.

5

Bewerken. Zodra u uw video hebt vastgelegd, moeten uw clips in de bibliotheek van uw clip weergegeven. Vanaf daar, moet u zitten kundig voor sleept u deze naar de tijdlijn, trim hen, ze vertragen, effecten toevoegen en bewerken ze elke gewenste manier.

Tips & waarschuwingen

  • Van de twee professionele opties, Final Cut Pro is minder duur en heeft een lagere leercurve dan Avid Media Composer.
  • Zware videobewerking zal waarschijnlijk afvoer uw batterij; de oplader van je laptop bij de hand hebben.
  • Voor de meeste laptops zullen videobewerking trager dan het bewerken van video op een desktop. Een krachtig genoeg om zware videobewerking laptop zal waarschijnlijk kosten meer dan een desktop met dezelfde mogelijkheden, dus, als je serieus bent over bewerken, overwegen de aankoop van een desktop.