Het bewerken van stijlen in Thunderbird

Thunderbird is een opensource e-mailtoepassing, gemaakt door hetzelfde bedrijf van de Firefox Web browser (Mozilla). Door het downloaden van thema's kunt u de stijl in Thunderbird. Thema's zijn kleine bestanden die de hele look (kleuren, lettertypen, afbeeldingen) van Thunderbird veranderen. U kunt bijvoorbeeld een thema dat het verschijnen maakt alsof u Apple iMail of thema's die zijn gecentreerd rond uw favoriete kleur. Er zijn geen kosten om uw Thunderbird-stijl te wijzigen.

Instructies

1

Typ "addons.mozilla.org" in de adresbalk van de browser van uw Web toegang tot een lijst van verschillende add-ons for Thunderbird. Klik op het tabblad "Ondersteuning" en selecteer "Thunderbird Support."

2

Klik op "Add-ons" op de bovenste blauwe balk van het scherm en selecteer "Thunderbird".

3

Klik op "Thema's" aan de linkerzijde van het scherm onder "Categorie├źn". Klik op het preview-beeld van de stijl/thema die u wenst. Er wordt een pagina geopend die zal nadere details over het thema. Klik op 'Download'. Wanneer ertoe aangezet, sla het bestand op de harde schijf van uw computer.

4

Open Thunderbird. Klik op het "Tools" menu aan de bovenkant van de toepassing en selecteer "Add-ons". Ga naar het tabblad "Thema's" en klik met de linkermuisknop op het thema dat u hebt gedownload. Klik op "Install". Het thema zal automatisch installeren. Herstarten Thunderbird om de wijzigingen te zien.