Het bewerken van PDF-bestanden zonder een Converter

De PDF-bestandsindeling heeft relatief kleine bestandsgrootte, is compatibel met vele systemen, draagt geen virussen gemakkelijk en kan nu vergrendeld worden om gegevens te beschermen. Om deze redenen graag veel organisaties gebruik van PDF-documenten. In de loop van het gebruik van PDF-bestanden, moet u wellicht toevoegen van tekst en afbeeldingen of toevoegen, verwijderen of rangschikken van pagina's in het document. Software voor het bewerken van PDF kan duur, en het converteren van het document is niet altijd haalbaar. Gelukkig is er een online oplossing voor het bewerken van PDF-bestanden die is gratis en eenvoudig te gebruiken.

Instructies

1

Open de website van PDFescape (zie bronnen). Klik op de link "Klik hier op gebruik PDFescape nu vrij!" in het midden van de pagina en klik vervolgens op de "Start met behulp van niet-geregistreerde" knop aan de linkerkant van de pagina, onder de rubriek "Edit PDF/Vul PDF-formulier."

2

Klik in het dialoogvenster "Waarschuwing!" te ontslaan van de registratie-bericht en klik vervolgens op de link "Open een bestand van uw Computer". Klik op de knop "Bladeren" en selecteer vervolgens een PDF-bestand van uw harde schijf met behulp van het venster "Bestand Upload". Markeer het bestand en klik op de "Open" knop en klik vervolgens op de knop "Openen" op het volgende scherm. Een voortgangsbalk zal aangeven hoeveel van het bestand is geĆ¼pload naar de werkruimte PDFescape.

3

Klik op de knop "Tekst" aan de linkerzijde van het programmavenster. Klik vervolgens op het document en het type tekst toevoegen aan het PDF-bestand. U kunt de Whiteout knop onder de knop tekst maken een witte rechthoek over de tekst die u wilt afdekken. Voeg formuliervelden toe aan het document door te klikken op de knop "formuliervelden" en vervolgens te klikken en te slepen in het document. Klik op het tabblad van de "Pagina's" om opties voor het toevoegen, verwijderen en opnieuw ordenen van pagina's te bekijken.

4

Klik op het "File" menu aan de bovenkant van de werkruimte en klik vervolgens op 'Bewaar & Download PDF' wanneer u klaar bent met het bewerken van het PDF-document. Klik op de knop "Opslaan en downloaden", geeft u een locatie voor het PDF-bestand opslaan en klik op de knop "Opslaan".

5

Open het PDF-bestand in een programma van de PDF bekijken om te controleren dat bewerkingen en wijzigingen, werd met succes zijn uitgevoerd op het PDF bestand.