Het bewerken van PDF-bestanden op een Mac

Het bewerken van PDF-bestanden op een Mac


Adobe gemaakt het Portable Document Format "als een manier om betrouwbaar weergeven, afdrukken en delen van informatie met andere mensen," volgens de website van Adobe. Mac gebruiker kan PDF-bestanden maken vanuit elke toepassing waarmee afdrukken met de optie 'Bewaar als PDF' in het menu "Afdrukken". Echter gebruikers geen programma meegeleverd met het besturingssysteem Mac OS X voor het bewerken van PDF's. De meegeleverde PDF viewer, Preview, kan alleen het maken van aantekeningen op PDF-bestanden.

Instructies

1

Gebruik Adobe Acrobat PDF-bestanden te bewerken. Oorspronkelijk uitgebracht in 1993, was Acrobat het eerste PDF het uitgeven hulpmiddel. Regelmatige updates voor Acrobat door de jaren heen hebben gehouden van het programma op het snijvlak. Dit is de duurste PDF bewerken optie, maar ook de meest complete. U kunt downloaden van Adobe Acrobat en alle functies gebruiken voor 30 dagen gratis alvorens te beslissen of u wilt kopen.

2

Manipuleren van PDF-bestanden op je Mac met PDFClerk. Deze complete PDF editor positioneert zich als een goedkope bewerken oplossing voor degenen in de print publishing en grafische communicatie industrie├źn. Belangrijkste kenmerken zijn taalprogramma/trimmen merken toevoegen, even en oneven pagina's splitsen en plaatsen van pagina's op vellen. PDFClerk is beschikbaar voor een proefperiode van 30 dagen; alle pagina's hebben echter een PDFClerk watermerk, totdat u een licentie aanschaffen.

3

Gemakkelijk bewerkingen aanbrengen op PDF's met PDFpen. Dit programma voor het bewerken van toegankelijk kunt u tekst, afbeeldingen en handtekeningen toevoegen aan PDF-documenten. Het omvat basistekst correctie functies, evenals de mogelijkheid om documenten samenvoegen en pagina's opnieuw rangschikken. De gratis proefperiode van de PDFpen plaatst een watermerk op documenten.