Het bewerken van foto's met een kloon-Effect

Het bewerken van foto's met een kloon-Effect


Met de populariteit van software voor het bewerken van afbeeldingen, kunnen zowel beginnende als professionele fotografen zorgen hun afbeeldingen voldoen aan of overtreffen van de verwachtingen. Waar eerder een stipje van stof, waterschade of een dolende indringer kon ruïneren een foto, deze problemen kunnen worden bewerkt rechts uit met een paar digitale hulpmiddelen. De grafische software Adobe Photoshop biedt de mogelijkheid van een kloon Effect problemen recht uit het beeld vloeiend.

Instructies

1

Open een bestaande afbeelding in Photoshop door te klikken op "Bestand" "Open" en vervolgens naar waar je foto op uw computer is te bladeren. Klik op het eens te markeren en klik op de knop "Openen".

2

Zoom (Houd de toets "Ctrl" en de "+" toetsen samen) naar het gebied om op de afbeelding te bewerken.

3

Klik op het gereedschap "Kloonstempel" op het "Tools" palet (het ziet eruit als een hand-held stamper u stempel "Geannuleerd" op een cheque kunt zou).

4

Opmerking de nieuwe werkbalk boven aan het scherm. Uw penseel formaat kiezen uit het menu "Brush"; voor kleine kloon bewerkingen, kiest u een kleine, gevulde ronde cirkel.

5

Beweeg de cursor op een gebied in de buurt van de plek die u aan het bewerken bent. Bijvoorbeeld, als je een vlekje van stof op een oppervlakte van tapijt, hover uw cursor over een gebied van tapijt zonder de splinter. (Houd ingedrukt) de "Alt" toets. Merk op dat de cursor in de stamper verandert. Klik eenmaal op het gebied van niet-beschadigde (zoals het tapijt). Laat de "Alt" toets los.

6

Verplaats de cursor naar het gebied te bewerken, en vervolgens de muis ingedrukt en sleep de cursor rond. Dit wist"" het beschadigde gedeelte door coating het met het beeld van de goede plek.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet om uw afbeelding opslaan met een nieuwe naam; niet het overschrijven van het origineel in het geval dat u ooit weer nodig hebben.
  • Als je niet van de laatste actie hebt, ga naar 'Bewerken' en klik vervolgens op "Ongedaan maken" of "Stap achteruit."