Het bewerken van een WordPress Header in cPanel

Veel van de hedendaagse Web hosting-bedrijven cPanel gebruiken om klanten een manier toegang tot de bestanden en de functies op hun servers via een browser-gebaseerde interface. Als u doorvoeren van een wijziging naar de themadossiers van uw WordPress-website willen zou, kunt u dit doen via cPanel in plaats van het downloaden van het bestand door een ander programma zoals een FTP-client. Download het koptekstbestand voor uw website WordPress via cPanel, breng de gewenste wijzigingen en uploaden van het bestand terug naar uw server.

Instructies

1

Ga naar de "Files" sectie van de cPanel interface, en klik op het pictogram "File Manager".

2

Selecteer het keuzerondje "Web Root" weer te geven van de rootdirectory van uw server, en klik op "Go". Dit opent een nieuw browser tab waarin de bestanden en mappen op uw server via een interface die op Windows Verkenner lijkt.

3

Dubbelklik op de "wp-content" map om deze te openen.

4

Dubbelklik op de map "thema's".

5

Dubbelklik op de map voor de wordpressthema dat u momenteel gebruikt.

6

Met de rechtermuisknop op het bestand "header.php" en selecteer "Edit". De cPanel teksteditor wordt weergegeven.

7

Klik op de knop 'Bewerken' in de onderst-juiste hoek. Hierdoor wordt het headerbestand voor uw WordPress website weergegeven. Gebruik de teksteditor de gewenste wijzigingen aanbrengen.

8

Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' in de rechterbovenhoek van het venster om te sparen het dossier en upload het terug naar de server.