Het bewerken van een Song op een Mix

Het bewerken van een Song op een Mix


Professionele DJ's maken vaak zeer gestileerde mixen met allerlei schitterende technische effecten, maar elke fan van de muziek met digitale audio-apparatuur een continue stroom van muziek voor professionele of persoonlijke weergave kunt maken. In beide gevallen is een tussentijdse kennis van audioproductie noodzakelijk voor het bewerken van elk aspect van een vooraf opgenomen nummer of een mix bestaande uit meerdere muziekbestanden.

Instructies

1

Voordat u gaat bewerken, converteren en opslaan van de muziek mix in een MP3- of WAV-bestand. Het MP3-formaat is populair en efficiënt comprimeert audio voor web streaming of delen, overwegende dat het WAV-formaat een grotere, langzamer laden bestand maakt. WAV-bestanden zijn high fidelity, lossless bestanden die worden gebruikt voor geluidseffecten afgespeeld op de computer, maar niet voor muziek opnemen, als gevolg van de beperkingen van hun omvangrijk bestand grootte en compressie.

2

Starten van het programma voor het bewerken van audio en voeg het bestand op spoor een van de interface. Een scala aan commerciële en open toegang audio bewerkingsprogramma's zijn beschikbaar, afhankelijk van de omvang van de productie van de gebruikersbehoeften. Open het bestand in multitrack weergave. Nummers in stereo opgenomen verschijnt twee Golf pieken terwijl mono nummers één uniforme golf zal tonen.

3

Luister naar het bestand binnen koptelefoon om te bepalen wat moet worden bewerkt en waar de veranderingen binnen het liedje moeten optreden. Beter beat matching, mengen van effecten en vocal regelingen optreden bij het luisteren via de koptelefoon versus externe computerluidsprekers, die onderworpen aan vreemde lawaai en kamer filters zijn.

4

Schakel over naar de "Weergave bewerken" wijzigingen aanbrengen in de track. Op dit punt een aantal speciale effecten kan worden toegepast op het muziekbestand, zoals vervagen of vocale uitbreidingen, afhankelijk van de beschikbaarheid ervan binnen het softwareprogramma en de vaardigheid van de editor.

Tips & waarschuwingen

  • Volgens geluid op technische geluidseditor Hugh Robjohns bestaan sommige voordelen aan het mixen van muziek in mono en stereo-installatie. Veel clubs spelen muziek in mono, autostereo omschakelen naar mono wanneer het ontmoeten van signaal problemen en verschillende draagbare radio's spelen in mono.
  • Bewerken van audio als een blended bestand kan compromis de kwaliteit en integriteit van de mix. Bewerk afzonderlijke bestanden in multitrack weergave voor het mengen van hen naar beneden in een continue bestand.