Het bewerken van een brief in Acajoom

Het bewerken van een brief in Acajoom


Acajoom is een handige nieuwsbrief component voor Joomla websites. U kunt talrijke nieuwsbrieven maken met een groot aantal abonnees met gemak. Het beschikt over een kopieerfunctie voor nieuwsbrieven, front-end gebruikerspanel en front-end-administratie. Het kan ook de gegevens van de lijst van de e-mail en abonnees importeren uit andere bronnen.

Instructies

1

Ga naar de website Joobi en download de Acajoom component. Voer uw naam en e-mailadres te beginnen te downloaden.

2

Meld u aan bij uw Joomla website administratie. Klik op 'Extensions' en vervolgens op "Install/installeren" om het onderdeel te installeren. Zoek het gedownloade onderdeel en klik op "Uploaden en installeren." Een succesvolle installatie bericht zal komen wanneer de installatie is voltooid.

3

Klik op "Onderdelen" en zoek naar "Acajoom" in de lijst. Beweeg over "Acajoom" en klik op "Nieuwsbrief" in het submenu. Er verschijnt een overzicht van de nieuwsbrieven. Vink de die u wilt bewerken en klik op de "Edit"-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

4

Klik op het pictogram afbeelding invoegen beelden op de redacteur van de nieuwsbrief. Typ tekst en veranderen hun stijl door hen markeren en stijlen te kiezen in het vak "Opmaakprofielen". U kunt ook klikken op het pictogram "HTML" als u wilt bewerken van de HTML-code. Klik op het tabblad 'Opslaan' als u klaar bent met het bewerken.