Het bewerken van een AVCHD van Panasonic

Het bewerken van een AVCHD van Panasonic


De Advanced Video Coding hoge definitie (AVCHD)-codec is gemaakt door Sony en Panasonic. Sinds haar oprichting in 2008, een standaard voor het filmen van HD-video. Oudere video-editing suites waren ten tijde van de release, niet geschikt voor het bewerken van AVCHD-bestanden. Sinds zijn debuut, zijn verschillende commerciële en professionele video-editing suites bijgewerkt om het bewerken van AVCHD-bestanden op dezelfde manier dat u een MPEG, AVI of MOV videobestand wilt bewerken.

Instructies

1

Aanschaffen en installeren van videobewerkingssoftware die de mogelijkheid adverteert van het bewerken van AVCHD- en andere high-definition video-bestanden. De nieuwste versies van Adobe Premiere, Final Cut Pro, Cyberlink PowerDirector en het hulpprogramma voor het bewerken van AVCHD, zijn allemaal compatibel met de AVCHD-formaat.

2

Sluit de camcorder aan uw computer met behulp van de USB-kabel.

3

Maak een map op uw bureaublad, en geef deze het label "AVCHD", of een naam die u gemakkelijk kunt onthouden. Overdracht van de bestanden van uw videocamera naar uw computer en deze opslaan in de map die u hebt gemaakt.

4

Bekijk elk video bestand en hieraan een label congruent met zijn plaats in uw uiteindelijke productie. Neem contact op met uw directeur en directeur van de fotografie om te bepalen als een B-roll footage worden toegevoegd moet en waar het zou moeten gaan. Labelen van scènes chronologisch zal het bewerkingsproces meer naadloze. Notities over waar elke scène moet eindigen, wanneer de volgende scène moet gesneden, of wanneer een scène moet worden verwerkt voor speciale effecten.

5

Lanceren van uw video-editor; de bestanden die u in de map "AVCHD opgeslagen" importeren.

6

Klik en sleep de bestanden in de map "AVCHD" naar het bewerkingsgebied in chronologische volgorde. Gebruik de "Cut" tool te snijden de beelden op de punten die u op uw notities hebt opgegeven. Zodra de clips zijn verlaagd, sleept u ze samen zodat ze voldoen aan edge-to-edge op het bewerkingsgebied. Uw gecombineerde clip bekijken en aanpassen als nodig is om het maken van een soepele overgang van scène naar scène. Overleggen met uw directeur en directeur van de fotografie alvorens de bezuinigingen die niet eerder werden goedgekeurd.

7

Uw video naar een AVI- of MPEG-indeling exporteert, en Bekijk het in zijn geheel om te controleren voor scènes die moeten mogelijk worden getimed of anders bewerkt.

Tips & waarschuwingen

  • Een scène tegelijk bewerken.
  • Professionele video-editors, zoals Adobe Premiere en Final Cut Pro kunnen het verwerken van meerdere streams van video en audio tegelijk op de tijdlijn.
  • Videobewerking is een tijdrovend proces en vereist een krachtige computer. Raadpleeg de specificaties van uw computer voorafgaand aan het kopen van videobewerking software.
  • Sla na elke bewerking om te voorkomen dat verliezen alle bewerkingen die u hebt aangebracht in het geval van een stroomstoring of de software crasht.