Het bewerken van documenten gescand op een HP 4100 Scanner

De HP 4100 scanner is een levensvatbare, zelfstandige scanapparaat waarmee u dupliceren en bewerken van fysieke beelden en documentatie, zwart-wit of in kleur. Deze scanapparaat produceert hoge kwaliteit authenticiteit en resolutie zodat zal uw documenten onberispelijk professionalisme. Bewerken van gescande documenten op een HP 4100 scanner kunt u tweak en bewerken van informatie over uw gedupliceerde documenten met gemak.

Instructies

Het bewerken van documenten gescand op een HP 4100 Scanner

1

Scan het document met de HP 4100 Scanner. De HP-directeur voor het scannen van 4100 zal verschijnen op de portal scherm van toepassing. U zal worden gevraagd te kiezen welk type document u zal scannen, waar u zou willen opslaan van de bestandslocatie en of de tekst moet worden beschouwd als bewerkbaar of niet, klik op het keuzerondje waarmee u tot latere wijziging van het bestand-indeling voor OCR-bewerking.

2

Toegang tot de bestandslocatie van het gescande document op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het document eens om te markeren. Wanneer de verdeelbak-menu wordt weergegeven, klikt u op de \"Open With\"optie en selecteer \"Paint\". Als u het programma Paint niet wordt weergegeven, klikt u op de \"Choose Default Program\"optie en klik op \"Browse\". Zoek de \"Paint\" program en klik er op om uw gescande document te openen.

3

Het gescande document converteren naar een bewerkbaar formaat met behulp van het programma Paint. Wanneer het document wordt geladen in uw tekenprogramma, klikt u op de \"File\"-pictogram en selecteer \"Open\" navigatiemenu. Selecteer \"Save As\" in het menu van het vak neerzetten. Sla het bestand als een TIF-bestand om de tekst met het bestand dat moet worden bewerkt. Klik op \"Save\" om de indeling met de extensie permanent te wijzigen.

4

Open de toepassing Microsoft Office Document Imaging. U moet enkele van de sub-omslagen binnen uw Microsoft Office-programma te vinden van deze interne toepassing samenvouwen.

5

Klik op de \"Start\" icoon op het bureaublad van de computer, klikt u op uw \"Search\" tabblad op de bodem van de daling in het menu. Typ in het aanvraagformulier gegevens zoeken, \"C:\Programs\Microsoft Office\Microsoft Office Tools\Microsoft Office Document Imaging\". Klik op zoek en open het programma.

6

Laad uw gescande document in de toepassing Microsoft Office Document Imaging. Klik op \"File\" en \"Open\" in het Document Imaging-toepassing. Toegang tot het bestand en uw OCR software redactionele hulpprogramma uitvoeren om te passen op het document. De OCR tool zal een pictogram op uw werkbalk Document Imaging hebben. Het document knippert nu twee keer om het configureren van de opdracht. U zal nu kunnen zijn om het document te bewerken.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd opslaan gescande documenten die u wilt wijzigen als bewerkbare tekst. Als dat niet het geval is, er is een sterke mogelijkheid u zal niet zitten kundig voor bewerken van het document in de toekomst.
  • Zorg ervoor dat uw Microsoft Office-hulpprogramma's en OCR-software zijn huidige om verenigbaarheid met het HP 4100 gescande document te verzekeren.
  • Gebruik deze tool op een verantwoorde manier. Wijzig niet de documenten die niet mag worden geknoeid.
  • Zorg ervoor dat uw Microsoft Office-hulpprogramma's heeft OCR vooraf ge├»nstalleerd voordat u probeert te laden bewerken van het bestand.