Het bewerken van de zang op FL Studio 's

Opgenomen zang vereisen gewoonlijk bewerken voordat u ze in een lied integreren kunt. Bij het bewerken van een vocale moeten scheiden het in haar onderdelen, verwijderen van ongewenste secties en aanpassen van de timing en positionering van de verschillende vocale delen. FL Studio's afspeellijst-editor kunt u bewerken van zang met behulp van een intuïtieve grafische interface en vervolgens opslaan van de bewerkte zang voor gebruik in een toekomstig project. FL Studio kunt importeren en bewerken van vocale tracks die zijn opgenomen in de OGG, WAV en MP3 digitale audioformaten.

Instructies

1

Lancering FL Studio. Open de "View" menu en klik op 'Afspeellijst' om de multichannel playlist-venster te openen.

2

Navigeer naar de vocal die u wilt bewerken in de bestandsbrowser aan de linkerzijde van het venster van FL Studio. Slepen en neerzetten van de zang vanuit de browser in het venster afspeellijst. FL Studio maakt automatisch een nieuw audio kanaal voor de zang.

3

Klik op het pictogram "Snap to Grid", die eruit als een magneet, in het venster Afspeellijst ziet. Selecteer "Geen". Hierdoor kunt u nauwkeurige aanpassingen aan de zang.

4

Klik op het pictogram van de "Slice", die eruit als een scheermesje, bij de bovenkant van het venster Afspeellijst ziet. Plaats de cursor op het punt waar u wilt snijd de vocal, net boven de bovenkant van de vocale golfvorm. Klik en sleep het scheermes neer aan de bodem van de golfvorm slice van de zang in tweeën. Herhaal dit proces voor alle andere segmenten die u wilt maken.

5

Klik op de "Draw" of "Verf" pictogram om te schakelen van het gereedschap segment. Beweeg de cursor over een stuk van gesneden audio. Klik en sleep het links of rechts te plaatsen zoals gewenst. Herhaal dit proces voor de rest van de audio.

6

Een stuk van de vocal verkorten door te klikken en te slepen op de randen naar elkaar. Sleep hen uit elkaar te verlengen van de vocale stuk. Als u wilt verwijderen van een stuk van de vocal, klik met de rechtermuisknop.

7

Klik op 'Bestand' dan 'Opslaan'. Typ een naam voor de bewerkte vocal en druk op "Enter" om het project opslaan als FL Studio. U kunt nu instrumentale elementen toevoegen aan de bewerkte vocal zoals gewenst.