Het bewerken van de zang op een MP3 met behulp van Adobe Audition

Of je nu een beginnende zanger willen klinken gewoon recht op kan een track of een aspirant geluidstechnicus op zoek om te beginnen de zang op een MP3-bestand te bewerken een uitdaging zijn. Gelukkig heeft Adobe software waarmee klank kunstenaars hun magie werken, net zoals de Photoshop software Michaelangelos van ons allen heeft. De Adobe Audition-software kunt u muziek maken, bewerken van soundtracks, radiospots en film geluid bewerken en is een van de meest vooraanstaande all-in-one audio software. Een van de grootste attracties van Adobe Audition is het gebruiksgemak, waardoor de taak van het bewerken van de zang van een MP3 een plezier.

Instructies

1

Start de software Adobe Audition.

2

Open de opgenomen vocale MP3 bestand die u wilt bewerken.

3

Klik op "Bestand" menu in de linkerbovenhoek van het venster van Adobe Audition, en selecteer vervolgens de optie "Edit".

4

Plaats de cursor op de achtergrond lawaai sectie en sleep de cursor naar het einde van het achtergrond lawaai gedeelte vanaf het begin.

5

Klik op de "Effecten" menuoptie, dan klik op "Herstel", dan klikt u op "Ruisonderdrukking" en klik vervolgens op "Verlaging geluidsniveau." Het niveau volgens de kwaliteit van de microfoon aanpassen.

6

Klik op de optie van het menu "Effects", scroll naar beneden naar "Special" en selecteer vervolgens "Mastering." De mastering hulpprogramma's kunt u het bewerken van de zang door effecten toe te voegen. Kies de effecten die u toevoegen wilt om het gewenste eindresultaat.

7

Klik op de optie van het menu "Effects", scroll naar beneden naar "Amplitude" en selecteer vervolgens "Dynamics verwerking." Deze hulpprogramma's niet alleen kunt u aan het toevoegen van extra effecten de MP3's zang, maar ook het vocale volume aanpassen.

8

De vocale track comprimeren nadat u alle gewenste effecten hebt toegevoegd. Klik op de optie van het menu "Effects", scroll naar beneden naar "Amplitude" en selecteer vervolgens "Compressie". Kies de voorinstelling die het beste geluid voor de MP3-bestand biedt.

9

Sla de wijzigingen in het bestand op en sluit u het programma Adobe Audition.

Tips & waarschuwingen

  • Overweeg het bewerkte MP3 bestand hernoemen zodat u het origineel behouden als u niet tevreden bent met het bewerken werk dat u hebt gedaan.