Het bewerken van de golven in Ableton

Een bestand van de geluidsgolf, die gebruik maakt van de WAV bestanden met de extensie, is een kwalitatief hoogwaardige, ongecomprimeerde audio-opname. Hoewel het Ableton Live digitale audiowerkstation is ontworpen voor het produceren en uitvoeren van muziek, kunt u dit programma ook gebruiken voor het uitvoeren van eenvoudige WAV audio bewerking. De weergave van de regeling in Ableton Live kunt u importeren en bewerken van een WAV-bestand, zoals u zou doen in een normale audio WAV-editor. Zodra u hebt bewerkt en herschikt het WAV-bestand desgewenst, kunt u de bewerkte audio exporteren van Ableton in de WAV-formaat.

Instructies

1

Lanceren van Ableton. Druk op "Lusje" om over te schakelen naar de weergave van de regeling. De mixer-venster met de rechtermuisknop en selecteer "Off" in de sectie "Vast raster". Het uitschakelen van het raster kunt u nauwkeurige bewerkingen uitvoeren op de audio.

2

Klik op het mappictogram bestand in de browser-sectie van het programmavenster slepen en navigeer naar het WAV-bestand dat u wilt bewerken. Slepen en neerzetten van het WAV-bestand in het venster van de mixer Ableton.

3

Beweeg de muiscursor naar de bovenkant van de mixer-venster; de cursor verandert in een vergrootglas. Klik en sleep naar beneden om in te zoomen op het WAV-bestand totdat het zich over het hele venster uitstrekt.

4

Uit een deel van de WAV bewerken door met de muis markeren en vervolgens op te drukken "Verwijderen". Klik en sleep de resulterende gescheiden secties samen. Herhaal dit proces om zoveel bewerkingen zoals gewenst.

5

Onderdelen van het WAV-bestand met behulp van Ableton "Split" functie anders rangschikken. Klik aan het begin van het gedeelte van de WAV die u wilt verplaatsen en druk tegelijkertijd op "Ctrl" en "E". Klik aan het einde van het gedeelte, druk op "Ctrl" en "E" en het gescheiden gedeelte naar de nieuwe locatie sleept.

6

Klik op het drop-down menu onder de rubriek kanaal "Audio" en selecteer "Mixer." Selecteer "Track Volume" uit het tweede drop-down menu in deze sectie.

7

Druk op "Ctrl" en "B" tegelijkertijd om het hulpmiddel Potlood. Klik en sleep het potlood op de WAV's golfvorm om het volume te wijzigen. Het volumeniveau wordt weergegeven als een roze lijn; Hoe hoger de lijn, hoe harder het volume van dat punt in de golfvorm.

8

Klik op het tweede drop-down menu onder "Audio" en selecteer "Track wassen." Gebruik het hulpmiddel Potlood aan te passen van de track positie in de stereo veld. Het pannen verplaatsen van de lijnen naar de top van de golfvorm helemaal naar rechts; het pannen naar links verplaatsen naar de onderkant.

9

Klik op "bestand" en vervolgens "Exporteren Audio/Video." Selecteer "WAV" uit het menu "bestandstype" en klik op 'OK'. Typ een naam voor het WAV-bestand en klik op "Opslaan".